Lányok! Szerintetek melyik a legjobb disco Budapesten?
Figyelt kérdés
Pl.:Bed beach,Bank stb.2010. jún. 9. 00:09
1/11 anonim válasza:
2009 szeptember elsején hajnali fél egykor az egy terabájtos merevlemez formázása folyt, miközben emberünk nem is sejtette, mi vár rá alig három hét múlva.
2/11 anonim válasza:
A legszerabbakat írtad le. Ha itt akarsz csajozni, akkor minimum fél milkával menjél le, és egy audi slusszkulcsal. Ügyesvagy
4/11 anonim válasza:
Bameg...disco vidéken van. Pesten klubbok.
5/11 anonim válasza:
Morrison's-ba ne menjetek, mert bedrogoznak !
7/11 anonim válasza:
Aszondja Pesten KLUBOK vannak :D:D:D:D Oda ne rohanjak.
Ugyan az a szar. Ugyan olyan pribékek vannak városon is mint vidéken.
Sok helyen voltam, de egyetemen jó bulik vannak lehet stílusban bulinépségben meg piában válogatni. A zp is jó llenne ha nem lenne annyi 13-14-15-16évesv ostoba pitsa aki állítom, hogy csak hoogyozni jár oda. Sok kis Hugyosmaris :D
8/11 anonim válasza:
14:14 vok... mert legutóbb úgy jártam... tettek valamit a piámba... szal ennyit a morrisonsról
9/11 anonim válasza:
Utolsó: neharagudj, de gondolom nem a szórakozóhely a hibás, mert valami barom beletett valamit a piádba. Sajnos ez mindenhol előfodulhat, sőt a drágább helyeken még nagyobb is az esély rá. Viszont én úgy szoktam csinálni, hogy ha veszek valamit, akkor azt nem hagyom az asztalon csak úgy, hanem mindig figyelek a piámra. Már sok helyen voltam, moriban nem egyszer, és még soha senki nem tett semmit a piámba. De látom a sok embert, aki meg otthagyja az asztalon őrizetlenül, aztán meg csodálkozik, ha belepottyan valami. Figyelni kell.
10/11 anonim válasza:
morrisonsba alapból nem mennék, mert szerintem elég lucsok hely.. mármint a 3. a liget az szerintem nagyon jó.
szívemhez szóló discok toplistája:
1. White Angel (egyértelmű, ennél jobb helyen még nem voltam)
2. Bed Beach
3. Club Studio
4. Cinema Hall
5. Dokk beach
nekem ezek a kedvenceim, de ezt embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!