15 évesen még korai a Sziget?
Hatalmas Shawn rajongó vagyok,és végre jön Pestre augusztusban.
Csak arra az egy napra mennék,miatta.
Szerintetek menjek,vagy várjak még pár évet,hátha jön még errefelé koncertezni?
(Mondjuk egy ilyen lehetőséget kár lenne kihagyni,viszont maga a fesztiválozás nem való még nekem,szerintem) :(
Szia!
En 13 evesen mentem eloszor feszticalra rihanna miatt egy baratnomnel es az anyukajaval (ugye nem engedtek be 14 ev alatt kisero nelkul), de o csak azert jott hogy beengedjenek, de nem voltunk vele.
Eletem egyik legjobb napja volt a rihannas nap, nagyon jol ereztem magam. Tudom sokan irtak hogy szar volt, playbackelt, kesett stb. De maga a hangulat, a sok ember, a tomeg, a szabadsag erzese nagyon jo volt. Teljesen megerte, nem bantam meg! 14 evesen pedig 1 hetet voltam balaton soundon egy baratnomnal, szulok nelkul. Es iden is megyek, valoszinuleg Szigetre meg Soundra is 1-1 hetre. Nagyon varom mar, en korainak ereztem 13 evesen de olyan jol ereztem magam hogy ujra csinalnam mindenkepp! szerintem menj el, 15 evesen mar tudsz vigyazni magadra. Nem tudom hogy Shawn fog e meg jonni Magyarorszagra, de gondolj arra, hogy ez lehet hogy egyszeri alkalom, szerintem menj el:)
Csak gratulalni tudok annak a szulonek, aki elengedi 13-14 eves lanyat ilyen helyekre, es tovabbi fesztivalokra 15 evesen 2 hetre. Emiatt utalom ezeket, mindenfelek ott vannak es a kislanyok nagynak hiszik magukat. Undorito nezni, amikor ilyenek, mint te, teszik az agyukat es razzak a segguket😂 Remelem a jegyedet is ugy szerzed, hogy a satrak mogott lepippantasz valakit, tobbet nem tudok kinezni beloled.
Na szoval az a lenyeg, hogy kerdezo, en a helyedben figyelembe sem vennem annak a valaszat, akinek ilyen igenytelen szulei vannak, kepesek ilyen helyekre elengedni :D
Oszinten szolva 15 evesen eleg korai a fesztivalozas, az az egesz nem csak arrol szol, hogy meghallgatod a kedvenc eloadodat es mesz haza. Minden masodik pasi odamegy hozzad vagy a seggedet fogdossa. Szerintem amugy sem lenne nagy elmeny az egesz, kepet valoszinuleg nem fogsz tudni csinalni vele, hanem nezheted es ugralhatsz a nagy tomegben.
Tuti fog meg jonni Magyarorszagra, de ha nem is, Becsben szokott lenni koncertje. Baratnom is volt rajta 15 evesen, de o az anyukajaval ;)
Utolsó! Persze, hogy nem csak a koncert miatt megy. Teszi majd ott a nunusát a semmire. Egy nulla az egész nő. Chh Azt hiszi, hogy az ilyen 15 éves ribiket nem veszik ott figyelembe. Holott vannak ott olyan alakok, akik kifejezetten az ilyen tiniribiket keresik, vadásszák. De ember nem lesz már ebből a mai 15 éveseké bandájából. Az iskolát nem végzik el, szo**nak már ilyen fiatalon. De remélem, hogy mind elpusztul valami fertőzésben, és végre nyugalmam lesz.
Te meg szhopikázzál arany cicám. Másra úgyse vagy jó. Dög**nél meg... Hihihi 😂😂😂😂
13 évesen voltam először a Fezen-en (Szfv) barátnőmmel és a szüleivel.Normálisan viselkedtek,figyeltek egymásra,gondolom nem isztok, és ha szülő is lesz,szerintem menj nyugodtan.
Én is megyek amúgy:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!