Hol tudok venni vámpíros ékszert? :D ilyen karkötő nyaklánc (debrecenbe. ) stb. jaés Rémségek cirkusza posztert? :D (netenisjo)
Javaslom:
szerintem rendelj online,mert most keresgéltem,és nem találtam semmiféle dark/goth boltot Debrecenben ahol belehet szerezni ilyeneket!
Rendelj Pestről...
Most a posta költség nem olyan vészes...
Szabad válogatni:
kicsit drága,de ha járnál Józsefvárosi piacon Budapesten még javasolnám,hogy ott vásárolj,mert nagyon olcsó,és bármiféle goth nyakláncot be tudsz ott szerezni:)
de így marad a dark shop:
kösziii (L) (:
most msot voltam pesten kb 3napja..basszus... :D
Én a Bőregeret tudom ajánlani, ők is Budapesten vannak, nekem tőlük van 3 nyakláncom, csodaszépek, jó a minőségük, és nagyon kedvesek, türelmesek, segítőkészek az eladók:)
www.boreger.hu (van webshopjuk is, szóval rendelhetsz tőlük neten is)
15:09-es vagyok
A Darkshopba el akartam menni, (csipkekesztyűért), fel akartam hívni őket, hogy van e nekik, de azt mondta be a telefon, hogy előfizető nem kapcsolható...felhívtam a tudakozót, megkérdeztem a boltról, azt mondta, hogy azon a címen nem működik bolt:S Szóval nem tudom, hogy mi van velük:S
De a Bőregér üzemel, és nagyon jók a cuccaik:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!