Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szeretnék venni egy vadászkést...

Szeretnék venni egy vadászkést de még nem vagyok 18 kiadják?

Figyelt kérdés

13/L vagyok és szeretnék venni egy vadászkést

csak attol felek , hogy nem adjak ki

mert pillango kést csak 18+tol lehet venni ahol en neztem ki

vagy tudtok boltokat irni nekem ahol kiadjak az ilyesmit ?

2018. febr. 7. 06:58
 1/4 anonim válasza:
Nemtudom minek az neked,nem is érdekel. Viszont sosem kértek tőlem személyit sehol.Első késem 15 évesen vettem egy horgászboltban.Semmi kérdés csak mutatta mi van és mennyibe kerül. Választottam vittem.
2018. febr. 9. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:

A pillangókés illegális. Haszontalan kés.

Semmi hasznát nem fogod venni... közterületen ha a zsebedbe/kezedbe van és a rendőr meglatja akkor bírságot is kaphatsz,bár fogalmam nincs hogy ilyen fiatalon enyje benyjével meg lehet úszni.

Unaloműzésből meg minek...

2018. ápr. 20. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Otthon semmi gáz nincs vele ha nem ölsz meg vele valakit...Viszont közterületen tilos hogy a zsebedben tartsd...vagy a kezedben. Ha 8cm-t eléri a vágó éle egy késnek(barmilyen kes) akkor is bírságolás van...Viszont otthon tarthatod..
2018. ápr. 20. 22:21
 4/4 Kecske.9000 ***** válasza:
Menjél szülővel, a biztonság kedvéért
2019. júl. 4. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!