Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Balaton Soundra betudnék...

Balaton Soundra betudnék vinni egy radiátort?

Figyelt kérdés
Idén úgy tervezem, hogy megyek egyedül bulizni a sound fesztiválra, de én igazából mindig viszek magammal egy régi radiátort, amire letudok ülni vagy ráállni, és úgy bulizni.. viszont nemtudom, hogy beengednének e vele.. én szeretem a radiátoromat..már a tibi atya fesztiválra, ott is írtam tibi atyának, hogy betudnám e vinni oda is a radiátoromat, de még nem válaszoltak a levelemre.. te vittetek már be radiátort fesztiválra?

2018. febr. 1. 21:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Én mindenhova viszem magammal a masszázs fotelem, még sosem szóltak rám, mondjuk koncerten nehezen adogatták a fejük felett, úgyhogy újabban inkább az első sorban beleülök, hogy ne vigyék el. Szerintem nem lesz baj belőle, csak vegyél neki napijegyet, meg egy jó kilométeres hosszabbítóval told meg, hogy akkor már fűtse is a hangulatot.
2018. febr. 1. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!