Az káros ha ritkán kb. havonta iszok alkoholt de akkor valamennyivel többet mint kéne?
Figyelt kérdés
Vagy igyak inkább mondjuk két hetente de akkor egyszerre csak fele annyit?2018. jan. 29. 20:54
2/6 anonim válasza:
Nem, de akkor rendes piát igyál.
Az alja borokat kerüld, inkább Whiskyt, Jagert, Captain Morgant.
3/6 anonim válasza:
Az alkohol káros, de egy hónapban egyszer belefér. úgy igyál ahogy kedved tartja.
4/6 Phoney válasza:
Ha egy adott mennyiségről van szó, akkor az szétosztva kevésbé káros a testi egészségre, csak esélyes, hogy ha kéthetente iszol, akkor összesen mégis csak valamivel többet fogsz inni, mint addig.
Hogy káros-e havi egyszer „valamennyivel többet mint kéne”, ahhoz meg nem ártana tudnunk, hogy nagyjából mennyi alkoholról beszélsz és ez mennyire szokott kicsinálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Nálam ez elég változó.Pl. legjobban 5-6 sörtől volt szerencsém berúgni másfél óra alatt de egyik alkalommal 3 vagy 4 pohár whiskey-colát ittam amitől annyira nem voltam padlon csak simán hatott.Csak így eszembe jutott hogy ha én ennyire alkalmi ivó vagyok az vajon jót tesz-e nekem ha havi egyszer berúgok és a kettő között semmi.
2018. jan. 31. 19:31
6/6 Phoney válasza:
Havonta 1× ettől a mennyiségtől nem igazán lesz bajod. Erre még azt is merném mondani, hogy ne oszd ketté, így legalább nem kezdesz többet inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!