Hogyha ezt az oldalt több ezer felhasználó használja akkor miért van az, hogy minden egyes kérdésnél max 10 ember válaszol?
Ki van írva a főoldalra:
naponta 2 100 új kérdés
naponta 12 400 új válasz
Ez átlagban 6 válasz/kérdés, ami a te feltételezett átlagodnak (amit kevesellsz) csak a fele. A másik dolog pedig az, hogy ha az első 2-3 válasz megadja a megoldást a kérdésre akkor nincs értelme ugyanazt újra és újra megismételni.
Miért kéne 10-nél több válasz? Vagy egyáltalán 10? Ha egyszer valaki leírja a jó választ, akkor azt más megerősítheti a "Hasznos válasz" gombbal. Legalábbis én ezt teszem. Ha már láttam, hogy előttem valaki megválaszolta, nem fogom én is, csak rábökök a zöld kézre, ezzel jelezve, hogy az biza jó.
Másrészt ha nincs értékelve a válasz, de utána még 2-3 ember is megerősíti, akkor is felesleges további válaszokat írni.
Illetve ami még közrejátszhat:
- Sokan megunták ugyanazokat a kérdéseket megválaszolni. Ha a kérdező fél percet keresne az oldalon simán megtalálná azt a kérdést, amit ő ki akart írni.
- Rengeteg kérdésre választ lehet kapni egyetlen Google keresés alapján. Még kevesebb időbe telne rákeresni, mint kiírni a kérdést, arról nem is beszélve, hogy a válaszokra sem kéne várnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!