Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy hogy kell használni az...

Hogy hogy kell használni az animeaddicts-t?

Figyelt kérdés
Nemrég regisztráltem, és nem tudok rákeresni semmire. Ha beírok vmit, akkor azt írja ki, h. nincs találat, pedig már sokat próbáltam.
2018. jan. 28. 15:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam. egy hogy akart lenni.
2018. jan. 28. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell és nem is nagyon érdemes. Van ezer más anime adatbázis, ahova sokkal jobban megéri regisztrálni.
2018. jan. 28. 16:10
 3/6 Trevor. ***** válasza:
39%
Regisztrálj és engedni fog keresni.
2018. jan. 29. 09:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Már megtette. A kérdés alatt az az első mondata.

Megjegyzem, amelyik oldalra regisztrálni kell, hogy olyan alapfunkciók működhessenek (a kérdésre utalva arős feltételes módban), nem érdemes regisztrálni.

2018. jan. 29. 14:49
 5/6 Trevor. ***** válasza:

#4 Igazad van, figyelmetlen voltam.

Akkor vagy nem jól írtad be a címet vagy passz. Myanimelist-en reg. nélkül tudsz keresni, annyi, hogy angolul van.

2018. jan. 29. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
69%

Pontosan ez a helyzet, elvárja a pontos szintaktikát az AA. Ha akár csak egyetlen karaktert elírsz (pl "no.6" helyett "no6", vagy "no6."), akkor nem létezőnek jelzi azt, amire gondoltál.

Elég egyébként csak az egyik szavát helyesen írni az AA keresőbe, és kiadja. Persze ügyelj, hogy ha az adott szó / kifejezés több anime címére is jellemző, akkor mindet kiadja.

Egyszerűbb, ha egyfelől belépve maradsz az AA-ban, másfelől evvel egyidejűleg google-ban keresel rá a kérdésesre, az AA adatbázisából, pl google.com, majd:

animeaddicts no6

És kiadja a "No.6" című mű (mümümümümü :P ) több változatát is, pl játék, manga, anime (ha létezik belőle manga/játék is) stb.

De fontos, hogy eközben belépve legyél AA-n, mivel az AA csak akkor ad ki hiteles és részletes adatlapot az animékről, mangákról stb, ha be vagy lépbe.

(Biztonsági okokból "kilépett állapotban" több paraméterhez "nincs"-et jelezi ki az AA akkor is, ha tényleg nincs és akkor is , ha közben létezik az adott paraméter az adott animéhez.)

2018. jan. 29. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!