Tudnátok segíteni? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az iskolánkban minden évben van ilyen (szerintem) hülye farsang. Vagyis inkább "sulinap" mert délelőtt programok meg minden van, és délben kezdődik nekünk felsősöknek (7-ik osztályos fiú vagyok) ez, hogy az osztálynak fel kell vonulnia és valami műsort vagy mit kell adni. Erre jött az az ötlet, hogy a (megint csak szerintem) hülye osztályfőnökünk elkezdi hogy akkor "nemzetiségek" vagyis más népeknek öltözünk be. Max ketten lehetünk egy nemzet. Én és egy osztálytársam (őis fiú) megegyeztünk, hogy akkor mi japánok leszünk. Ez eddig jó, de elkezdi az osztályfőnök, hogy engem el tudna képzelni gésaként, mert az így vicces lenne. Óra után odamegyek, megmondtam hogy japán szeretnék lenni, de semmikép sem gésa (vagyis nő). Akkor jött a válasz, hogy de ez így jó meg hogy milyen az hogy két japán férfi... Mondja ezt úgy hogy 5 lány van az osztályban, ők 3-2 nemzetben vannak, a többi mind fiú, és nem is öltözik annak,á, csak én legyek az, mert 2 japán férfi fura, de 2 mexikói vagy orosz az nem furcsa... És akkor még ott van az hogy ez egy "osztály produkció" és a tanár nem öltözik semminek... Csak adja magát, mint bunkó, parasztot. Jogos a felháborodásom?! Ezen kívül meg csak azt szeretném még megkérdezni hogy ti minek öltöznétek japánon "belül"? Persze férfi öltözéket vagy valamit mondanátok?2018. jan. 22. 15:38
1/2 anonim válasza:
Ha nem akarsz gésa lenni ne legyél, nem hiszem hogy kényszeríthetne rá. Pláne ha mások sem öltöznek férfiként nőnek.
Szamuráj, sensei, kamikaze, hirtelen ez a háron jutott eszembe.
Esetleg öltözhetnél buddhának :D
2/2 anonim válasza:
Szamuráj, nindzsa. Ha valamelyikőtöknek rövid tüsi haja van, akkor buddhista szerzetes:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!