Valaki esetleg tudja hogy lehet rákeresni a neten?
Figyelt kérdés
Farsang alkalmából szeretnénk beöltözni és tudom hogy mit szeretnék csak nem tudom hogy nevezik az előadást.
Úgy néz ki hogy van két ember és sötétbe vagyunk (asztal kel segítségül) és az első ember látszik valamennyire és annak a kezei a karakter lábai és mögötte álló ember kezei a karakter valódi keze. És akkor ezzel a megjelenéssel szeretnénk valami kis táncot alkotni a kezeinkkel. Remélem valaki rá fog jönni hogy mit is szeretnék vagyis hogy érthetően irtam-e le! Előre is köszönöm az esetleges valaszokat.
2018. jan. 15. 21:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!