Adobe Premier pro-ba ha valami játékot (R6, GTA 5, NFS. ) veszek fel akkor csúszik a hang, de ha vlogot veszek fel akkor nem csúszik a hang. Ez mért lehet? Számít az hogy milyen gépem van?
Figyelt kérdés
Azért leírom mi van a gépembe:
Gépház: Cooler Master HAF Stacker 915F
Alaplap: Gigabyte Z170-WIF
Táp: Cooler Master RS-600-ACAB-B1
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Processzor: 4 magos Intel(R) Core(TM) i5 -6600 CPU @ 3.30GHz
Ram: Kingston Kingston HyperX FURY 16GB Kit DDR4 2133 Desktop
Merevlemez: WDC WD20PURX-64p6zy0 és Samsung SSD 850 EVO M.2 250GB
Vízhűtő: Kraken X31
2018. jan. 8. 13:15
1/2 anonim válasza:
Valószínüleg vagy túl nagyban akarod rögzíteni a videót(a kép csak 1080x720-at tud,de te 2100x1440-be rögzíted).Vagy vegyél vissza az fpsekből.Nálam az utóbbi vált be,szóval azt ajánlom inkább.Van egy 3.is,de ez csak az én elméletem.A videó túl hosszú és nem tudja olyan gyorsan feldolgozni,mint azt te gondolod.Várj egy kicsit és optimalizálja a képet a hanghoz.De ahogy mondtam:az utolsó csak elmélet,a 2.(fps visszavevése) határozottan bevált.
2/2 A kérdező kommentje:
Meg oldódott, de azért kösz a válasz. Open Broadcaster-re váltottam és most jó. Valami az Nvidia Shadowplay-yel volt valami de már nem ezzel videózok hanem amit említettem az elején. De azért köszönöm a választ.
2018. ápr. 11. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!