Van tehetségem a rajzoláshoz, illetve fejleszthető ez tanárral, akár egyedül?
gy kicsit aggódok, mert elég öreg vagyok (23/f), de szeretnék rajzolással foglalkozni, viszont nem érzem magam elég tehetségesnek. Tudom, hogy a mostani "rajztudásom" nagyon nevetséges, de ha eleget gyakorlok, akkor akár elképzelhető, hogy egyszer profi legyek és ezzel foglalkozhassak?
itt vannak képek, amik kb egy éven belül készültek, szóval elég frissek. Előre is elnézést kérek, hogy befejezetlenek, ez egy nagyon rossz szokásom, de igyekszem felhagyni vele!
Ezt másoltam:
Ezt géppel fejből rajzoltam (direkt stilizált):
Ezt ceruzával fejből rajzoltam (ez is direkt ilyen, mert képregény karakterterv):
A válaszokat előre is köszönöm, és legyetek kíméletlenek, mert kíváncsi vagyok nagyon, hogy van-e rá valaha is esélyem, hogy megélhessek ebből...
A jobb agyféltekes baromságot felejtsd el. Öreg se vagy, és nem rosszak a rajzaid.
Ha a megélhetés a cél, akkor mindenképp egy jó tanárt ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!