Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Barki aki ert kesekhez vagy...

Barki aki ert kesekhez vagy vadaszrepulokhoz?

Figyelt kérdés

igazabol mindkettorol szeretnek tudni dolgokat, venni bicskat karambitot meg pillangokest dee ha mar koltok akkor legalabb tudni mire koltok, tapasztalat alapjan meg szivesebben veszek valamit mint csak ugy hogy szep meg jo az ara

vadaszgepek meg erdekelnek csak igazabol nincs annyi idom mint pl tankokra volt hogy evekig jatszottam egy jatekkal es szivtam be roluk mindent szoval ha valaki tud jo oldalakat vagy konyveket vagy akar jatekot bar azt meg en is akkor annak orulnek

vagy csak siman valaki aki akar dumalni ilyen dolgokrol, hianyzik hogy ilyenekkel foglalkozzak😅

2018. jan. 3. 16:59
 1/2 anonim válasza:

A legfontosabb (az összes késnél)hogy jó fogása legyen kézre álljon. A karambitnál nem mindegy mekkora a karika/gyűrű rajta (én gyűlölöm ha sok hely marad az ujjamnak)és az se mindegy hogy 1 nagy fém karika vagy 2 kis fém közte kihagyással (utóbbi a bicska karambitokra jellemző és az sokkal stabilabb) sokan azt mondják hogy trainer karambittal kezdje az ember, sztem nem kötelező sőt a trainer teljesen más mint a normál. (Én paracord karkötőt raktam oda ahol a penge megvághat de bármilyen karkötő vagy kézszorító megfelel amin nem szúr át vagy simán leragasztod a pengét) DE ez mind embertől s kéztől függő.Ha jó minőségű kell és márkás kést szeretnél ajánlom a böker késeit és a spyderco késeket drágák de jók ,de ha karambit akk a mantis karambitokat ajánlom (a mantisnak van pillangókarambitja is ha esetleg 2az1bent szertnél)

A pillangókést én eléggé nem szeretem, minél több a mozgó alkatrész annál biztosabb hogy szétesik 😂 azt tudom hogy angolul 2 neve van butterfly knife és a balisong meg illegális hordani a legtöbb EU-s országban.

8 centi feletti kés (akármilyen) illegális és a rugós kések is és a pillangókés is (vagyis lehet neked csak utcán hordhatod (azért 8 cm mert 8centire vannak e létfontosságú szervek)

de ezek kit érdekelnek?!😉

A vadászgépekhez nem értek.

2018. febr. 4. 22:46
 2/2 A kérdező kommentje:
koszi szepen
2018. febr. 12. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!