8 éves gyerekkel Irigy Honaljmirigy koncert? Korai?
Figyelt kérdés
Nagy vágya a 8 éves fiamnak az Irigy Hónaljmirigy koncertre elmenni az Arénába. Mennyire való az neki? Férjem attól fél, hogy eltapossák a részegek, meg amúgy se fog látni semmit. Szerintem viszont, ha ülőhelyünk lesz, ott kényelmes lesz neki, és nem hiszem, hogy egy ilyen koncert annyira az alkoholról szólna. Szerintetek? Még soha nem volt ilyen nagyszabású rendezvényen.2018. jan. 2. 08:23
1/5 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért.
2018. jan. 2. 08:23
2/5 anonim válasza:
Engem és a velem egykorú (meg néhány 2-3 évvel idősebb) haverjaimat 6 évesen szülein elvittek Sitkére a rock fesztiválra, aztán az eső is elkezdett szakadni, de túléltük. Irigy hónaljmirigyben is volt részem 6-10 éves korom között nem is egyszer, de az asszem valami kisebb hakni volt, de ott is volt részeg szép számmal. Szerintem ha tudtok rá vigyázni nem lesz baj. Ha csak irigy hónaljmirigy lesz és semmi más akkor igazad lehet, nem hiszem hogy arra annyira betankolnának piából. Amin én voltam az is azért volt tele piásokkal mert valami falunap szerűség lehetett :D
3/5 anonim válasza:
Én is olyan 7-8 éves koromban voltam először IHM koncerten, amikor Zsámbékon megnyílt a CBA. Semmi bajom nem lett belőle.
4/5 anonim válasza:
Simán, inkább szoktasd rá a minőségi paródiákra, minthogy ilyen pamkutya-féle sz*rságokat nézzen :)))
5/5 anonim válasza:
Utolsónak: Azért a Pamkutya sem rossz. Jó, persze, nem egy IHM, de azért sz.arnak se mondanám.
De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!