Hogyan tudom népszerűsíteni a blogom facebookon és instagramon kívül?
Figyelt kérdés
Most kezdtem és jó lenne ha lenne lehetőség közszemlére tenni a blogot.2017. dec. 28. 16:51
1/1 anonim válasza:
Akkor népszerűsítsd, ha már lesz rajta tartalom. Ha még csak most kezdted, akkor jó eséllyel egy kezemen össze tudom számolni a bejegyzéseket rajta. Ha valaki a képembe dörgöli is, soha többé nem nézek felé. Ha már kicsit bejárattad a kezed, megkereshetsz témába vágó fórumokat és on topic-ként egy kis összefoglalóval hagyhatsz egy linket, mint témába vágó írás. Nem konkrétan spamelve, mert akkor meg kivágnak a modik, mint azt a bizonyos szükségét érző macskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!