Milyen eszközöket szerezzek be kontúrozáshoz? (rajz)
Figyelt kérdés
Eddig alkoholps filcel csináltam, de az folyt, és annyira szépen nem ment. Amióta jifogyott egy sima fekete tollal csinálom. Ti mit ajánlanátok?Meg akkor már milyen filceket átmenetes színezéshez?2017. dec. 22. 11:31
1/2 anonim válasza:
Én szimpla Stabilo tűfilceket használok. Van vastag és vékony változata, több színben. Átmenetes színezéshez meg ecset filcet, iszonyat drága, de gyönyörű dolgokat lehet vele csinálni. Sokban hasonlít a vízfestékre, de nem olyan igényes.
2/2 anonim válasza:
Nekem van egy Faber castell liner penem, azt hiszem 0.5ös, kb 800ft volt, nagyon jó minőségü. Illetve nemrégiben rátaláltam a TouchFive nevű kínai (vagy koreai?) márkára. Olcsóbb alternatíva a Copic artist marker filctollakra. Eddig meg vagyok elégedve velük, hobbirajzolásra teljesen megfelelnek. És ezekhez egészen elérhető áron tudtam rendelni egy liner pen-készletet, 7db 11.2 dollárért. Nem folynak, nem kenődnek. Ha írsz privátot, tudok küldeni linket hozzájuk, meg egy rajzot, hogy lásd mit tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!