Tudtok Budapesten olyan helyet, amit ki lehet bérelni 40-70 fő számára szilveszterre?
Sziasztok,
A szakunkon összebeszéltünk, hogy szívesen szilvesztereznénk együtt, de mindenki persze szeretné hozni a barátait, meg azoknak a barátait, és így tovább. Ezzel kinőttük az albérleteket ahol lakunk, úgyhogy arra jutottunk, hogy kibérelnénk egy helyet, házat, bármit.
A kérdés az lenne, hogy valaki tud ebben segíteni? Hol érdemes ennek utánanézni?
Azt nem mondom, hogy az ár mindegy, szóval ne budai villákat javasoljatok, de hajlandóak vagyunk egy közös szilveszterre költeni.:)
Előre is köszi mindenkinek!
Ne Budapesten, hanem az agglomerációban nézzetek szét, ott lehet olcsóbban is bérelni házat.
De egy kisebb étteremmel is lehet szerződést kötni.
Köszönöm!
Igen mi is gondoltunk erre, csak, hogy egy honlap vagy lista esetleg avlahol a neten, amiről tudtok sokat segítene, mert esdig nem jártam sok sikerrel a keresgetéssel sajnos. Tudom ott a google, de az valamiért nem az én barátom.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!