Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom kivitelezni ezt...

Hogyan tudom kivitelezni ezt a kameraállást?

Figyelt kérdés

Közelről szeretnék bemutatni valamit, first person nézetből, de ha a tripodot magam elé veszem, nem látom, jól hogy mit csinálok, elég bonyolultan lehet megfogalmazni, nem találtam semmit a témában egy kérdesen kívül,itt van az eredeti kérdés:

I have been attempting to make some unboxing videos but I'm having a very difficult time regarding how and where to hold the camera, and also being able to see a preview of what the camera is picking up so that I know it's focusing as it should.

Basically right now the only thing I can do is place the camera on a small tripod where the screen is essentially right in my face, and I "unbox" an item with each arm around the camera/tripod (as if I'm "hugging" around the camera). This certainly doesn't get the best results, and also I'm positive that there has to be another approach to this that the more established channels do.

I've read a few tips, most suggesting to have the camera behind you and over your shoulder. However this doesn't work because again I can't see a live preview of what's being recorded so sometimes the focus isn't accurate and then sometimes I accidentally block some of the view with my shoulder.

Does anyone know how these YouTubers make these unboxing videos that look so well made and from a first person view?

Tehat semmiképp nem overhead beallitásról van szó, legalábbis nem párhuzamosan van a kamera az asztallal, és ha az egyik vallam felett vesz a kamera, akkor meg kicsit oldalról veszi amit csinálok és nem teljesen egyenesen. Egyszerűbben nem tudtam leírni, remélem tud valaki segíteni köszi

2017. nov. 28. 16:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!