Szerintetek gáz, ha beiratkozok egy társastánc tanfolyamra?
Sziasztok
Az a helyzet, hogy amikor volt a szalagavatóm, akkor tökre élveztem a táncpróbákat, meg szerintem jól is ment. Tehát arra gondoltam, hogy mi lenne, ha kipróbálnék egy ilyen tanfolyamot?
Már csak azért is, mert 1 éve nincs barátnőm, és talán ott jól lehet ismerkedni, persze nyilván azzal, aki nem a párjával jött...
Szerintetek?
20f
Menj el, de rögtön!!! :D A fiúkra mindig nagy kereslet van a tánciskolákban, főleg a fiatalabbakra (értsd: nem a 30-as 40-es pasik). Nagyon jó dolog a társastánc, nagyon felszabadító, nem értem, hogy miért nem jár több fiú. Sok szabad lány van, szóval ha meg mered őket szólítani, akkor lehet ismerkedni (viszonylag gyakoriak a tánciskolán belüli párkapcsolatok, de ez nem feltétlenül jelenti, hogy táncpartnerei is egymásnak, viszont ez egy idő után nem jelent gondot). Ha elmész szinte fix, hogy lesz párod. Úgyhogy én nagyon ajánlom neked és az összes fiúnak is, mert a nők imádják, ha egy férfi tud valamit táncolni és nagyon jól össze lehet csiszolódni, meg lehet ismerni a másik embert. Ha van egy jó párkapcsolata az embernek, ahol rendszeresen beszélgetnek a felek, akkor sem lehet annyira jól megismerni a másikat, mint tánc közben, mert az valami egészen más megvilágításba helyezi a dolgokat. Sajnos sokan nem tartják pasisnak (főként a latin táncokat a csípőmozgások miatt), de azt is lehet férfiasan csinálni, nem eltúlozva (tény, hogy van aki túlzásba esik), és a koordinált csipőmozgás meg ki mondta hogy hátrány a táncban és az élet egyéb területein is...? ;D
U.i.: Bocsánat, hogy sokat írtam, de le szerettem volna írni a véleményem, remélem más fiúk is látják majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!