Egy fesztiválon mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Úgy értem mit lehet csinálni ami nem szexszel vagy droggal áll összefüggésben.
Mert amit én eddig hallottam az mind ilyen k*rválkodás sztori volt.
Lényegében, hogy ha bármit is akarsz, pia, szállás, étel stb. akkor le kell pippantanod hozzá az illetőt.
2017. nov. 26. 09:37
1/4 anonim válasza:
Mondjuk hallgatni a koncerteket. Ha meg szállást, ételt vagy italt akarsz, akkor megpróbálkozhatsz a pénz nevű eszközzel is, nem csak az orállal, aranyom.
2/4 anonim válasza:
mondjuk 1000000 féle dolgot :D és ne az ilyen balaton sound meg hasonló fesztiválokból indulj ki, mert van millió másik ami normális és nem csak a szex és a cuccozás megy
3/4 anonim válasza:
Én régen jártam zenei fesztiválokra. Bármilyen meglepő, a koncertek miatt és persze jó volt együtt bulizni a haverokkal.
4/4 anonim válasza:
Ja és ha te csak k.rválkodós sztorikat hallottál, akkor az ismeretségi körödben, "információforrásodban" van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!