Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Írna nekem valaki egy rövid...

Írna nekem valaki egy rövid történetet, amiben Hanna a főszereplő, és egy utolsó álszent cafka módján viselkedik?

Figyelt kérdés
Próbálnám beleképzelni és megutálni az illetőt, annál jobb minél aljasabb és valósághűbb, csak semmi sci-fi.
2017. nov. 25. 23:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hanna, az utolsó álszent cafka csatlakozott egy Afrikába készülő segélycsapathoz. A barátai, rokonai, ismerősei bálványozták a bátorsága és elszántsága miatt. Mint kiderült, csak azért utazott el, hogy minél több fekabrokit próbálhasson ki. Végül olyan hiperaids-et kapott, ami három nap alatt elvitte. Az oszló tetemére oroszlánok találtak rá, akik szétmarcangolták, és kiszarták. Hanna azóta két-három kupac napon száradt oroszlánszarként tengeti a napjait.
2017. nov. 26. 00:14
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

Károly békésen élte az életét. Unalmas volt a munkája, naponta ötször levitte a tacskót, és minden szerdán lement a sakk klubba. Ott találkozott Hannával. Hanna okos volt és szép. Mindig zöld szoknyában jött és mandulaillatú volt a haja. Károly beleszeretett, mert Hanna volt az első, aki mattot adott neki. Lépett a futóval, sakk-matt, mondta, és hátradobta a haját.

Károly randira hívta Hannát, aki azt mondta, hogy zűrös az élete, és nem akar kapcsolatot, és amúgy is mit szólna a sakk klub?

A következő szerdára Károly leborotválta a szakállát és old spice whitewaterrel fújta be magát. Hanna késett és egy vörös rózsa volt nála. Károly kérdőn nézett rá, hogy mással randizott-e vajon, és inkább leült Árpád haverjával sakkozni. Árpád kiment a mosdóba, Hanna odajött, leült a helyére, hátradobta mandulaillatú haját és bemattolta Károlyt. Károly megint randira hívta Hannát, aki úgy tett, mintha meg se hallotta volna. Zavartan ment haza, az ajtóban odalépett hozzá Rebeka, aki szeplős volt és mindig a huszárral lépett először. Rámosolygott Károlyra: ez old spice whitewater? Ekkor ott termett Hanna, Károly pedig még idegesebb lett, hogy mit szórakozik vele a lány.

Az elkövetkező két szerdán Károly nem ment le a klubba. Most lesz a harmadik szerda, a szakálla már megnőtt.

2017. nov. 26. 00:22
 13/19 Interferencia válasza:
12: Ez csodálatos. Van folytatása?
2017. nov. 26. 00:28
 14/19 anonim válasza:

Keress valami alja szexsztorit, ctrl+c ctrl+v, wordben meg "keresés és csere" a főszereplő csaj nevét Hannára. Az olvasási élmény növelése érdekében, figyelj arra, hogy kicseréld a ragozott alakokat (Pl. Viktória --> Hanna, Viktóriá --> Hanná (utána már ugyanúgy csatolja hozzá a toldalékot, mint az eredetihez) is, és a toldalék hangrendje illeszkedjen a név hangrendjéhez (Viktóriánál pl. működik, Ineznél már nem), különben két cafka lesz benne, ráadásul magyartalanul, ami követhetetlen.

Szívesen.

2017. nov. 26. 00:34
 15/19 anonim válasza:

Hanna egy átlagos lány volt.

19 éves.

Idén első éves az egyetemen. Nagyvárosban kezdi tanulmányait, és már lassan négy éves kapcsolata lesz egy férfival. Nem megy zökkenő mentesen a kapcsolat, de azért még megy.

Szeptemberben megismeri csoport társait, de nem igazán érdeklődik utánuk, mert Hanna egy csendesebb típus. Nem jár bulizni, nem jár inni.

Viszont megismer egy lányt, akit Emmának hívnak. Vele nagyon jókat beszélget. Emma kifejezettén szép, és iszonyatosan éles esze van. Kémiát tanulnak közösen és sok időt töltenek együtt.

December környékére már tudja mindenki a csoportban, hogy Hanna és Emma együtt járnak kelnek az egyetemen.

Ez idő tájt megismernek egy András nevű srácot, aki ugyanúgy a csoport társuk, de addig nem sokat beszélgettek vele. András érdekes fiú, mert egészen furcsa dolgokat művel. Kicsit mindig áthágja a társadalmi szabályokat. De nem annyira, hogy erős legyen ,csak éppen mintha nem zavarná, ha sokan idiótának nézik. Késik gyakran órákról, és a folyóson fenn hangon énekelget (egyébiránt jó hangja van) vagy fütyörészik.

Egyre inkább megtalálják Andrással a hangot, aki szinte kiismerhetetlen, mert néha nagyon kedves, máskor pedig bunkózik. Egyik pillanatról a másikra váltogatja a bókot beszólásra és fordítva.

Január-február környékén András egy délutáni óra után haza kíséri Hannát.

A: Na és mi a helyzet párkapcsolat ügyben? (Tereli komolyabb vizekre a témát András)

H: Hát a barátommal lassan négy éve leszünk együtt... de mostanában valami nem ugyanaz. Mióta eljöttem Győrbe valahogy romlik a helyzet. Amúgy se érzem azt mint régen. Mégis csak felnőttem mióta összejöttünk. Tavaly is volt egy időszak, amikor szakítottam vele, de visszakönyörögte magát. Most igyekszem megjavítani a dolgot, de nagy dilemmában vagyok.

A: Hogy érted azt, hogy nagy dilemmában vagy? Miért? Mi a helyzet?

H: Hát, hogy szakítsak-e vagy sem.

A: Hát miért szakítanál? Nem szereted?

H: Éppen ezaz... nem tudom. Nélküle nem lenne ugyanaz az élet, de nem gondolom, hogy összeillenénk igazán. Régen sokkal jobban csodáltam és felnéztem rá. Most már valahogy nem tisztelem annyira. Elmúlt a szerelem szerintem. Már nem rajongok érte úgy. És úgy érzem, hogy csak azért vagyok vele, mert összeomlana, ha elhagynám. Nem is igazán tudok vele beszélgetni.

A: Hát azt meg hogyan? Hiszen négy éve együtt vagytok. Mi az, hogy nem tudsz vele beszélgetni?

H: Hát nem tudom. Nem kérdez, nem is igazán mesél semmit. Valahogy mindig csendben van. Sose tudnék olyan igazán jót beszélgetni vele.

A: Ahha... hát mindegy, azért négy év mégis csak négy év. Valahogy megjavítod. De amúgy 19 éves vagy... ha nem most állapodsz meg, akkor nem jelenti, hogy egyedül maradsz. Időd még van az biztos. Nem mindenki kamasz korában találja meg a szerelmet. Viszont azért nagy múltatok van az biztos. Hogy is hívják amúgy?

H: Viktor. Amúgy nagyon rendes, becsületes... de valami nem ugyanaz.

A:Értem. Szerintem azért jobb, ha inkább megjavítod. Biztos valami baja van mostanában. Gondolom azt se pártolta, hogy el gyere Győrbe, de mégis bírja a kapcsolatotok már azóta is, és támogat továbbra.. nem?

H: De. Igazad van... mindegy.

Teltek múltak a hónapok és András és Hanna nem beszélgettek annyit.

Április környékén András megint szóba elegyedett Hannával, és egészen hazáig kísérte. Sokat beszélgettek a tanárokról az egyetemen és a tantárgyakról. Végül, amikor a lakáshoz értek, Andrást behívta Hanna egy pohár vízre, mert a beszélgetés túl érdekes volt, hogy ott elköszönjenek.

András belépett a lakásba, és meglátott egy fura magasított ágyat a háló közepén.

A: Hát ez meg mi a fene? :)

H: Az a masszázs ágyam. Amúgy még nem mondtam, de 15 éves korom óta masszőr vagyok. Elvégeztem egy képzést. Azóta pénzért masszírozok. Odahaza a barátokat, rokonokat ingyen. Szokták kérni, hogy masszírozzam őket. Sajnos itt Győrben senki nem kér meg erre. :(

A: ... NA! Azt hiszem, hogy én vagyok a Te embered! Meg tudnál masszírozni valamikor a közeljövőben? Esetleg jövőhét csütörtökön a ZH után?

H: Persze szívesen! :)

Egy hét múlva András elment Hanna lakására. Kicsit szégyenlős volt, de úgy tett mintha magabiztos lenne és ledobta a pólóját, amikor Hanna azt mondta. Hanna ettől függetlenül kiszúrta, hogy azért furán érzi magát a fiú.

H: A nadrágot is leszokták venni... (mondta csipkelődően)

A: Azért nem kéne túl lépni egy határt. A nadrág marad... így is elég kínos itt kettesben a hálószobádban. A vonzóbbik félen póló sincs.. érted. :D Még a végén mi lesz itt :)

H: Rendben. Na feküdj fel.

Hanna megmasszírozta Andrást és közben sok mindenről beszélgettek. Milyenek voltak nekik a gimis évek. Kinek milyen barátai voltak stb. eltelt 1 óra semmi perc alatt.

A végén András megköszönte és elment.

Másnap Andrásnak fájt a háta olyannyira megmasszírozták. Izomláza lett.

Egy hét múlva megint elment Hannához, aki újra megmasszírozta.

Miközben masszírozta beszélgettek.

A: Na és mi a helyzet a Dilemmáddal?

H: Hogy érted?

A: Tudod, amit még február környékén beszéltünk. A dilemmád. Mi a helyzet a Viktorral?

H: Ja? ... Egy hónapja szakítottam.

András teljesen összezavarodott. Eddig nem gondolt úgy Hannára mint NŐre, mert pasija volt, és ezért számár TABU volt. De most hirtelen megváltozott a helyzet.

Ott volt félmeztelenül egy lány hálószobájában, aki éppen rajta térdelt és olajokkal kenegette őt. Teljesen megzavarodott ettől. Félig hátra fordult és hadovált valamit.

A: Mivaaaaan??? Micsoda? Micsináltál? Kiégek! Micsodaaa???

H: Nyugi, semmi baj. Egy hónapja már. Hát igen, kicsit meglepő, de ez van.

A: Dehát!.. De mi? De... De hát nem is látszik rajtad! Csak szivatsz igaz? Négy évet voltatok együtt! Nem is vettem rajtad észre!

Akkor ez azt jelenti, hogy múlthéten se voltatok már együtt, amikor megmasszíroztál.

H: Igen azt. Persze. Most mit vagy úgy oda?

A: Semmi, csak meglepődtem na. Azért ez mégis csak nagy dolog...

H: Na fordulj vissza még alig melegítettem át a hátad.

A: Oks. És hogy érzed magad? Milyen volt?

Folytatták a beszélgetést. Hanna elmesélte, hogy nem rázta meg különösebben a dolog. Talán még nem dolgozta fel.

Mikor a masszázsnak délután vége volt, akkor András haza indult, de előtte elhívta Hannát az esti "bulira", amit a csoporttársakkal rendeznek. Hanna nem élt túl nagy társasági életet. Emmát és Andrást ismerte a legjobban. A többieket nem igazán.

Hanna azt mondta, hogy végülis semmi dolga aznap este, és amúgy is egyedül lett volna... talán elmegy. De nem tudja, hogy hol van a kocsma, ahol találkoznak majd.

András megígérte, hogy este hétre visszajön Hannáért a lakáshoz, és elkíséri a kocsmáig.

Úgy is lett.

András pontban hét órakor csöngetett Hanna lakásánál.

Semmi válasz. Hívta őt. Semmi.

Nem tudta, hogy mi van.

Tizenöt percig sétálgatott a ház körül, és talált az egyik bokorban egy sündisznót is. Édes kis sünmama, aki ott gubbasztott a bukorban. Aztán hirtelen megszólalt András telefonja, amire elszaladt a Süni.

Hanna hívta.

A: Szia, na mi a helyzet?

H: Szia! Bocsi, csak azt hittem, hogy megint késni fogsz és még vettem egy fürdőt, meg hajat is mostam. Gyere beengedlek, megszárítom a hajam és mehetünk.

A: Oké!

András bement. Megvárta, amíg Hanna hajat szárít és indultak is.

A: Amúgy képzeld a múlt héten egészen fájt a hátam a masszázs után.

H: Ó, ez gyakran előfordul azoknál, akiket először masszíroznak.

A: De engem régen sokat masszíroztak. Gimiben én egy rakás lányt megmasszíroztam, és azok viszonozták ezt nekem.

H: De azok nem voltak igazi masszázsok... csak ilyen random. Én ezt tanultam. Rendesen átmozgatok minden izmot.

A: Jó ez igaz. Masszázs olajjal azelőtt sose masszíroztak...

H: Milyen lányok voltak azok?

A: Szépek :D

H: Ahha. Osztálytársak?

A: Igen, meg évfolyam társak. Meg alsóbb évfolyamokról is. Hát... Egyik másikat el is bolondítottam. Nővérem mindig szidott, hogy játszadozom velük, de én igazán nem játszadoztam velük! Mindegy. De egyszerre sosem udvaroltam többnek. Sőt volt, hogy nem is udvaroltam, csak úgy... nem tom. Megtetszettem neki. És azt hitte, hogy kölcsönös.

H: Hát nem tudom, hogy mégis milyen lehet az a lány, aki összejönne Veled!...

A: Most beszóltál? :D Kötözködsz?

H: Én csak azt mondom, hogy biztos nem volt sok esze egyiknek sem. :)

A: Ahha! De az ízlésük legalább jó volt, mert engem választottak ;)

H: Hát akkor nekem biztos rossz ízlésem van, mert sose jönnék össze veled :D

A: Háhh :D Ki mondta, hogy összejöhetnél velem? Hanna :D Erről mondj le szépen :) Semmi esélyed nálam.

Amíg a kocsma felé sétáltak egyre inkább jobb kedve lett Andrásnak. Jót beszélgettek és könnyedén oda-vissza szálltak a kontrák.

Már valami teljesen másról beszélgettek, amikor a kocsma közelében voltak. A késés és a tanulás volt a téma. Hogy András folyton késik mindenünnen, és nem túl szorgalmasan tanul, pedig nagyon okos.

H: Ha egy kicsit jobban beosztanád az idődet, akkor nem késnél mindig 20-30 perceket.

A: Hidd el, hogy próbálkozom, de valahogy mindig így jön ki. Dugó van, vagy Anyám kéri, hogy segítsek még gyorsan valamiben, és lekésem a buszt. Nem tom... nem az én hibám. Ilyen a családom. Múltkor is kértem, hogy legyen időben kaja, hogy mehessek utána órára, és aztán... semmi nem volt. Pedig azt mondták, hogy lesz. Buktam fél órát. Késtem is annyit.

H: Hát készíts magadnak előre ételt!

Erre András már nem tudott mit mondani. Hirtelen megállt és magafelé fordította Hannát.

A: A múltkor is mikor haza értem a munkából, akkor fáradt voltam és Te csak moslékot tudsz elém rakni! Tíz órás műszakom volt a gyárban és nem tudsz elém rakni normális ételt? (Mondta emelt hangon)

A házban kupi van és a gyerek meg csak sír a sarokban!

Hanna szemén átvillant az értetlenség, de csak egy pillanat erejéig. Aztán így vágott vissza.

H: Mi az, hogy moslékot?! Egész nap otthon vagyok a gyerekkel, vigyázok rá, és TE képtelen vagy két jó szót mondani, amikor haza érsz! Eléd rakom az ételt, és annyit se mondasz, hogy köszönöm! A gyerek meg azért sír, mert új cipő kell neki, de Te sajnálod rá a pénzt. Te fukar semmirekellő.

A: Még hogy ételt raksz elém? Az nem étel! Még a disznók se ennék meg... A gyereknek meg nem kell új cipő, két nagy pofon elég lenne..

H: Hozzá ne merj érni, értetted? Ha néha segítenél a házimunkában, akkor talán nem sírna folyton! Amúgy is amint haza érsz csak eszel, aztán mész is a kocsmába lötyögni a haverokkal! Sose vagy velünk! Talán nem vagyunk elég jók neked??? Ha kicsit többet törődnél velünk...

A: Ne fárassz asszony, így is sok a munka, ha rendes étel lenne otthon, de csak a TE főztöd van. Muszáj néha kieresztenem a gőzt. Amúgy is mit panaszkodsz, Te egész nap otthon vagy és nem csinálsz semmit.

H: Még hogy SEMMIT??? Egész nap otthon vagyok a gyerekkel, és takarítok... mosom a sz*ros gatyáidat! SZerinted az nem munka?!

A: Hát a takarítás látszik talán a legkevésbé! A gyerek vigyázás meg mióta munka?

H: Te alávaló roh@dék, legközelebb majd moshatod magad a gatyáidat és főzhetsz magadra. Majd meglátjuk meddig bírod nélkülem!

András eddig bírta. Kirobbant belőle a nevetés.

Hanna is nevetni kezdett. Ott voltak a járdán és 5 perce szidták egymást mintha férj és feleség lennének évek óta. Érdekes volt.

Andrásnak nagyon tetszett, hogy Hannának ilyen éles esze van, és ilyen gyorsan tud improvizálni. Jól szórakozott vele mindig.

----------------------------------

Ez volt a bevezető :D majd még folytatom, mert igazán jól szórakozom, ahogy írok :'D

2017. nov. 26. 01:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Hanna mindig is szép volt:kislánynak,tinédzsernek,felnőttnek és sajnos tipikus szép nő volt.180 cm magas,derékig érő szőke haj és zöld szem,ilyen kombinációval még a heteró nők is megfordultak utána.Vagyis soha semmi erőfeszítést nem tett szellemileg,mert tudta,hogy úgyis eléri,amit akar,akkor is,ha az IQ-ja egy páfrányénál is alacsonyabb.

Megélni is a lehető legkényelmesebben akart,így felcsapott Sugar Babynek,egy német nagyapja korú fazon oldalán,akit a SeekingArrangement.comon talált meg.Csak ennek is ára volt:le kellett feküdni olykor a "papával",amihez hősnőnknek sok gusztusa nem volt,miután nem volt gerontofil,de élni kell valamiből,ha a gimis érettségit is baxta letenni.

Egy idő után megelégelte és elkezdett a papi háta mögött mindenféle fiatal kandúrral kettyintgetni,nációtól függetlenül.Persze az öregúrnak mindig úgy nyalizott,hogy csoda,hogy a nyelve nem csúszott fel eltartója medence csontjáig,mindenhez jó pofát vágott,hiába hányt hupililát már a csávótól.Kb.

kalkuttai Teréz Anyát is eljátszotta,csak,hogy ne legyen kipenderítve és minél kevesebb megerőltetéssel megéljen.

Na jó,főzni meg takarítani nem próbált meg,viszont a szexet illetően Jürgen-az eltartó- összes perverzségében benne volt.Nem volt ritka az sem,hogy videózta,miközben kikötözték,mindenféle bsm-cuccot ráaggattak,vagy kényszerből lánnyal is csinálta.Mivel kapott a videókból 50%-nyi részesedést,miért ne csinálta volna?Ennyi ésszel,ami neki volt,inkább ezt,mint,hogy árut töltsön fel.

2017. nov. 26. 01:24
 17/19 anonim ***** válasza:

az a lényeg, hogy legalább te jól szórakozol..

mu meg már vízhólyagot kapunk a sok görgetéstől

2017. nov. 26. 01:27
 18/19 A kérdező kommentje:

#15 Na ez jó volt. :D Az elérhetetlenség érzése már valamennyire megvan, most menjen olyan irányba a történet hogy jóba marad Andrással, közben meg másokkal találkozgat, a többit rád bízom.

A poén hogy most voltam először masszőrnél és nekem is szétszakad a hátam úgy fáj. :DDD

2017. nov. 26. 09:24
 19/19 anonim válasza:
Nem engedi a történetemet kiírni az automata trágárság szűrő :(
2017. nov. 28. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!