Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Ambrus Attilából egy bankárból celebet csinálnak?

Figyelt kérdés
Csak abban reménykedem, hogy kárpótolják a károsultjait, és azok is részesülnek az anyagi juttatásából, akik a bankban ott voltak és elszenvedték a rablást. Persze ez naiv elképzelés.

2017. nov. 23. 09:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Amúgy az USA-ban és minden normális országban kb. 100év börtönt kapott volna. 10 rend beli fegyveres rablás. 10X10 év.
2017. nov. 23. 11:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Felőlem dolgozhatna tovább gáz szerelőként, semmi bajom nem lenne."

Látom, nem esett le a tantusz.

2017. nov. 23. 11:19
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy az USA-ban és minden normális országban - USA és normális ország?

Most olvastam arról, hogy azon vitáztak, hogy a kivégzéshez kaphat-e kispárnát a feje alá az elítélt, vagy sem.

Ugyanis háton fekve légzési problémái vannak. Ennyire normális.

2017. nov. 23. 11:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Én akkor voltam közép sulis, amikor ez a rablás sorozat történt. Ugyan ezt az álláspontot képviseltem, az egész osztállyal szemben.
2017. nov. 23. 11:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Hofi mondta, hogy nálunk mindenki lop. Tehát a minden felelősséget el lehet maszatolni.
2017. nov. 23. 11:45
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

Abban igaza van, hogy teljesen mindegy mit csinál, bas ztatják érte, holott elismeri, leülte, új életet akar, diplomázott stb.

Viszont az is igaz, hogy ő maga is rátesz.

Ha annyira zavarná ez az egész, akkor nem vállalta volna a szereplést abban a műsorban, mert nem Ambrus Attilát, nem a fazekast, hanem a Viszkist hívták oda.

Ő elment.

Innentől kezdve akkor ne sírjon.

2017. nov. 23. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Ha van rá igény, miért ne csinálnák. Mondjuk, ő legalább ült 10 évet. A politikusaink nem milliós, hanem milliárdos tételben játszanak és nem nagyon szokták elítélni őket...
2017. nov. 23. 15:36
 18/20 anonim ***** válasza:
53%

Te vagy az Tvrtko? :D

Nem kell ebből morális kérdést csinálni.

A média tehet arról, hogy reflektorfénybe került és lassan mártír lesz belőle.

Ha nem lenne az a néhány pénzéhes pióca, aki az ő sztoriján akar meggazdagodni (könyv, film, cikkek, videok tömkelege) akkor nem lenne min moralizálni.

Kihasználta a rendszerváltás utáni lehetőségeket, ahogy sokan mások is (csempészés és társai ráadásul abban az időben nem csak ő rabolt bankokat, csak ő "jobban" csinálta) ő nagyban játszott és a vicc az egészben, hogy nem a rendőri munka mintapéldája az elfogása sem, ha úgy akarta volna a mai napig nem fogták volna el. Megbűnhődött, leülte amit le kell és kész. Hagyhatnánk az egészet a fenébe, élje az életét, valamiért mégis téma... És biztos vagyok benne, hogy nem azért mert Ő vágyik rá, hanem azért mert van a sztorijában lehetőség, amin a szenzáció vadász újságírók szedhetnek még egy kis lóvét.

Pl. A legutóbbi nagy balhé után már "várom" Tvrtko új könyvét, ami a vita során elhangzottak kapcsán jelenik meg.

2017. nov. 26. 17:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom, a magyar jogszabályok szerint illegális tevékenység által szerzett hírnévért nem jár pénz. Tehát semmi jogdíjat vagy ilyesmit nem kap a film után.
2017. nov. 28. 16:55
 20/20 anonim válasza:
100%

"Amúgy az USA-ban és minden normális országban kb. 100év börtönt kapott volna. 10 rend beli fegyveres rablás. 10X10 év."

Az USA-ban a tárgyalást sem érte volna meg!

2017. dec. 5. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!