Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valakiről vagy jót, vagy semmit?

Valakiről vagy jót, vagy semmit?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=1QXcW-mnfdw&t=963s Ebben a videóban merült fel ez a nagyon érdekes kérdés. Az egyik fél nagyon hisz benne, a másik viszont nagyon ellen van. Melyiküknek van igaza? Mit jelent ez a mondat egyáltalán?

2017. nov. 19. 23:35
 1/5 anonim válasza:
89%
a videót azt nem néztem meg de a kérdésedre válaszolva ezt halottakra szokták mondani hogy róluk csak jót rosszat nem mondjunk róla ..szegény nyugodjék békében....tehát ne zargassuk a múltját...de dícsérni lehet
2017. nov. 20. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Ez em Szabyest nagyon értelmes félremodása ne keresd benne a logikát Marci csak poént csinált belőle
2017. dec. 27. 00:02
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy én egyet tudok érteni Marcival és Szabival is (legalábbis ebben a témában). Önmagában, kiragadva a szövegkörnyezetből nyilván f@$zság, tudni kell az embereket objektíven vizsgálni, megítélni, kritikát megfogalmazni róluk, amennyiben arra rászolgálnak, elismerni az erényeiket és belátni a hibáikat. Viszont érthető, ha valaki a YT-on folytatott tevékenységéből ki akarja hagyni az ilyesmit, mert nem célja, hogy másokra rossz fényt vessen.
2018. jún. 24. 17:40
 4/5 anonim válasza:
100%
Ha nem akarsz Szabyest világába zülleni, akkor ellene vagy. Miért kéne hogy jó véleményem legyen, vagy ne legyen a zaklatásról? Ha mondjuk engem is zaklatna valaki, akkor arról is csak jót vagy semmit gondolhatok? Ha valami egy szar, akkor igenis rosszat kell vagy legalábbis lehessen gondolni. Szabyest azért mondja ezt mert róla aztán van mit gondolni, nem jót és nem is semmit.
2019. ápr. 12. 14:34
 5/5 anonim válasza:
Igen, ahogy #1 írja ez a "Halottakról vagy jót vagy semmit" mondásból van átültetve. Én is átültetek valamit, Szabyest Youtube-személyisége halott.
2019. ápr. 12. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!