Játszik-e valaki amatőr színjátszó csoportban? Lenne-e kedve valakinek hobbiból ilyesmihez Budapesten?
Keresgéltem csoportok közt, de nemigen találok. Ráadásul mind fizetős. Arra gondoltam, egy csapattal magunk közt, magunk-legfeljebb ismerősök-szórakoztatására összerakni valamit.
Vannak hangszeres előadóművész ismerőseim, akik valamikor színészettel is foglalkoztak, és ez nagyban segíti a kifejező erejüket.
Én ezért próbálnám meg.
Fogalmam sincs:)kéne minimum 3-5ember, kinézünk egy darabot(mindenki jön ötlettel-megszavazzuk),betanuljuk, megpróbáljuk közösen megrendezni. Építő jellegű viták jól fognak. Valakinél,akinek tágas a nappalija és épp nincs otthon senki. Semmi szexuális töltet, fel kell állítani egy szabályzatot. Mikor kinéz valahogy a dolog, mindenki szól akinek akar, és előadjuk.
Mindenesetre pénz sem kifele sem befele nem mehet belőle,el szeretnék kerülni minden navos meg egyéb problémát.
Kb.
Mittudom én, fogalmam sincs:)
Egyelőre nincs más. Tudom, hogy nem professzionális rendező stb.nélkül(amúgy sem professzionális), de honnan kerítünk rendezőt..?Én mi van, ha valakinek nem tetszik az ötelete? Na de most ilyen előre hiába beszélek. Az a baj, hogy a barátaim mind külföldön vannak, akik benne lennének, vagy gyerekük született. Ezért fordultam idegenekhez.
Több zenekarom volt, ahol nem volt vezető, hanem az idő során kialakult(én:) de szerintem ez egy természetes folyamat kéne legyen-hogy kié lesz a végső szó.
Szóval, lenne belőle valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!