Moziban pelusban lenni?
Egy barátnőm mondta, hogy ő általában pelust (felnőtt pelenkát) vesz föl moziban. Azt mondta, hogy szerinte tök jó, mert a sok cola miatt pont a film vége előtt, mikor a legizgalmasabb, akkor kell kimenni a wc-re, és ha kimegyünk, akkor az érthetően nem jó, ha meg nem megyünk ki, akkor nagyon kell, és amiatt nem élvezhető a film. Tehát ezért érdemes pelenkát fölvenni, mert akkor az ilyen gondok megszűnnek. Valami nem feszes ruhát fölvéve meg nem is látszik. Azt is mondta, hogy szerinte a patikákban kapható tena slip elég jó.
Szerintetek jó ötlet? Valakinek tapasztalat?
Hol pelenkázzam be magamat, otthon, vagy inkább a mozi wc-ben?
(Ja, természetesen csak pisilés...)
16/L
Na, ezen most ledöbbentem! Ez a legbetegebb kérdés, amit itt valaha olvastam...
Felnőtt ember kimegy a wc-re, ha kell neki... éppen elég baj szegényeknek, akiknek egészségügyi szükséglet pelenkát hordani, de az, hogy egészséges felnőtt ember "kényelemből" maga alá hugyozzon a moziban, szerintem beteges és undorító is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!