Félelmetes valódi élmények, volt olyan hogy nagyon beparáztatok xD?
Nekem is erdős volt. Illetve nem csak.
Felhős éjszaka volt a hold is alig látszott és hát ki más ha nem én kitaláltuk, hogy egy oszt. társammal elmegyünk az erdőbe éjszaka. Én 2-kor kiszöktem, ő nem tudott annyira, mert a szülei hálószobájuk közel volt a bejárati ajtóhoz és a 2. emeleti ablakon mászott ki. Illetve kiugrott, mert kidobta a párnáit és akkor arra esett rá. Na jó ez vicces volt, de féltem h le ne essen. Eztán mentünk az erdőbe. Gyufa, cigi, gyújtó párossal. Csak az volt a gec, hogy mi gyalog mentünk. És hát sötét is volt. És elkezdett mozogni a bokor. Meg ilyen fura jöttek a bokorból. Elkezdtünk sikítani és utána láttuk, hogy egy csaj meg gy csávó van ott. És hát ugye nyalogatás volt ezerrel. És mi hülyék meg odamentünk. A csaj ezt mondta "Látod mondtam, hogy felesleges a bokor.".
Hát azt hittem ott helyben kidobom a belem annyira röhögtünk. Illetve röhögtünk volna, de kibírtuk és gyorsan elmentünk.
Jó ez csak egy kicsit volt félelmetes de nagyon emlékezetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!