Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Félelmetes valódi élmények,...

Félelmetes valódi élmények, volt olyan hogy nagyon beparáztatok xD?

Figyelt kérdés
Én múltkor a haverjaimmal este 10 után tekertem haza, erdőben, lámpa nélkül! Bírjuk a Horrort de alig láttunk valamit cs a telcsik fénye volt. Aki hátul volt azért parázott, aki meg elöl azért mert cs pár méterre látott előre. Minden gajjra azt hittük h egy ember.:D
2010. máj. 30. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
tegnap vártam a metróra és bejött vagy 30 rohamrendőr ordítozva, először azt hittük, hogy terroristák, vagy kommandósok, és olyanokat mondtak, hogy "lezárni az állomást" meg "mit csináljunk az emberekkel, menekítsük őket csaoportokban ki?" és akkor azt hittük, hogy valami nagy lövöldözés lesz meg csúnya bácsik pisztolyokkal meg nemtom aztán bejöttek vmi focidrukkerek h "ria ria hungária", aztán jött szerencsére a metró, de akik leszálltak, azokat nem engedték felmenni. de tök félelmetes volt :D
2010. máj. 30. 13:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Az igen. Ez hogy nem volt a hírekben :D?
2010. máj. 30. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is erdős volt. Illetve nem csak.

Felhős éjszaka volt a hold is alig látszott és hát ki más ha nem én kitaláltuk, hogy egy oszt. társammal elmegyünk az erdőbe éjszaka. Én 2-kor kiszöktem, ő nem tudott annyira, mert a szülei hálószobájuk közel volt a bejárati ajtóhoz és a 2. emeleti ablakon mászott ki. Illetve kiugrott, mert kidobta a párnáit és akkor arra esett rá. Na jó ez vicces volt, de féltem h le ne essen. Eztán mentünk az erdőbe. Gyufa, cigi, gyújtó párossal. Csak az volt a gec, hogy mi gyalog mentünk. És hát sötét is volt. És elkezdett mozogni a bokor. Meg ilyen fura jöttek a bokorból. Elkezdtünk sikítani és utána láttuk, hogy egy csaj meg gy csávó van ott. És hát ugye nyalogatás volt ezerrel. És mi hülyék meg odamentünk. A csaj ezt mondta "Látod mondtam, hogy felesleges a bokor.".

Hát azt hittem ott helyben kidobom a belem annyira röhögtünk. Illetve röhögtünk volna, de kibírtuk és gyorsan elmentünk.

Jó ez csak egy kicsit volt félelmetes de nagyon emlékezetes volt.

2010. máj. 31. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!