Mit szóltok hogy a UPC megszünetette az ASTRA műholdat? Nekem pár kedvenc csatornám is volt rajta. Nektek is? Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 13:24
1/2 anonim válasza:
Nem szüntette meg a műholdat, az ASTRA még él és virul :D Csupán a csatornáit ezentúl nem az ASTRA-n, hanem a Thor nevű műholdon keresztül fogja sugározni. Én nem örülök neki, mivel az ASTRA programjainak 70-80%-a német tv és rádió csatorna volt, és számomra ezek nagyon fontosak. A Thor-on pedig (ha jól láttam a neten) cseh, lengyel, román stb csatornák vannak, amelyek abszolút nem érdekelnek. Úgyhogy ezzel ejtettem is az elképzelést, hogy átállok műholdas UPC-re.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen nekem is hiányzonak a német adók meg a a spnyolok is sajnos:( Megszűnt az az egy olasz csatrona is:(
2010. máj. 30. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!