Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miket csinálhatnánk egy...

Miket csinálhatnánk egy szülinapi bulin? (többi lent)

Figyelt kérdés
November elején fogok egy szülinapi bulit tartani, eddig mindig feladatokat találtunk ki majd úgymond verseny szerűen csináltuk őket az este folyamán. Úgy gondoltam idén ez már annyira nem lenne lefoglaló és inkább "szabad programokat" szeretnék...Pl.:tuti fogunk zenét hallgatni, beszélgetni mert mindig elhülyéskedünk, de azt is tudom, hogy ez nem fog minket lekötni 4 óráig ezért a fő kérdés az lenne, hogy milyen játékokat,foglalkozásokat ajánlanátok ami ilyen korban érdekes és főképp vicce lehet, legtöbben élveznék. Kb.: 9-en leszünk... 12/L - Lassan 13 ;D

#játék #buli #elfoglaltság #buli ötlet #szülinapi buli ötletek #játékok tiniknek
2017. okt. 26. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
2017. okt. 26. 20:38
 2/2 anonim válasza:
Szerintem jó buli az ha pl. úgy karaoke-ztok hogy csak berakjátok a számot (ugye YouTube-ról a karaoke verziót) és csak énelitek a szöveget, táncoltok, hülyéskedtek. Hidd el nagyon jó buli ;)
2017. okt. 27. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!