Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen a PlayIT - en a Trónok...

Milyen a PlayIT - en a Trónok Harcás rész?

Figyelt kérdés

Megvettem elővételben az idei PlayIT - re az Upgrade jegyeket, ahol az egyik Trónok Harca színésszel fotózkodhatok és egy autogramot is kapok tőle. Emellett van egy kuponom az egy órán át tartó előadásra is, ahol esetleg még kérdezni is lehet tölük.

Bevallom, még sosem voltam PlayIT - en. Nem is vagyok iszonyatosan nagy "gamer", havonta párszor haverokkal játszunk pár LoL - t és ennyi. Igazából, csak a Trónok Harcás rész érdekel mint ahogy a kérdésben írtam. :) Van erről valakinek tapasztalata? Például mire számítsak és mennyire nagy tömeg lesz stb.

Köszönöm! :)

20/F

2017. okt. 26. 07:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem sincs tapasztalatom, de úgy tudom, Hodorral talalkozhatsz!
2017. okt. 26. 15:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, és Meera - val. :)
2017. okt. 26. 16:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha valaki a jövőben rátalál erre a kérdésre, üzenem neki, hogy fantasztikus volt! :) Ha jönnek még szereplők én tuti ott leszek.
2017. nov. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!