Mit csináljak ha nagyon unatkozom?
Figyelt kérdés
Sziasztok amikor megtanulok vagy hazajövök az edzesemről mindig marad egy kis szabadidőm és ut szeretném megkerdzni hogy mit csinalhatok mivel foglaljam el magam ( persze a házban belül de nem nagy baj ha akár kívül )
Amiket nem szeretnék csinalni: olvasás, rajzolás, kirakós
Ezeken kívül mindenre nyitott vagyok !!!!!!
13/f
2017. okt. 23. 16:36
1/2 anonim válasza:
elég nagy vagy már ahhoz hogy egy kicsit "magaddal legyél elfoglalva" ;-)
2/2 anonim válasza:
Én zongorázni, gitározni szoktam. Esetleg festhetnél, írhatnál dalszöveget, vagy novellát, esetleg verseket ;)
Énekelhetsz is, ha tudsz/szeretsz. Beszélgess a családoddal, legyél barátokkal. Főzhetsz, süthetsz valamit. Kezddj el valami jó sorozatot, ha szereted a krimit a Castle vagy A mentalista elég jó.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!