Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sims 4 gamepackot csak bundle-...

Sims 4 gamepackot csak bundle-kbe lehet boltokba vásárolni? Ha külön csak online lehet akkor hogy kell?

Figyelt kérdés
sims 4 be szeretném megvenni boltba a parenthood gamepack-ot de mindenhol csak ugy találom hogy 2 stuffpackal ami nem is lenne baj (de tudom hogy én soha nem mennék bowlingozni és nem is bérelnék lakájt.)igy pénzkidobás lenne.online még SOHA NEM VÁSÁROLTAM (pl origin) és ott hogy kéne kifizetni?a szüleim email-jén?mert regisztráláshoz a sajátomat használtam..

2017. okt. 22. 14:02
 1/1 anonim válasza:
Azt hiszem bankkártyával lehet. De nemtom. Boltban vettem a kiegészítőket. Ott jobb. De Budapesten A Mammutban asszem láttam azt a kiegészítőt. De csak egy volt. :(
2017. dec. 14. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!