Bongo fog le penzt ezert?
Sziasztok egyik youtubertol lattam h ir ennek a fszsagnak es en is kiprobaltam aztan irta h szertned megtudni a parod akivel osszeilletek va mi akkor kuld a love szot elkuldtem de teloszamot hozott ki azt inkabb meg nem hivtam ne h vmi emeltdijas szar legyen de azota naponta ezt az uzenetet kuldi:IngyenSMS: Huha tudtad hogy kiszemelted mar csak egy dologra var mielott osszejonne veled? Kuldd SZERELEM es kiderul mi az! Stop? Hivd 0614554695. 508Ft/SMS.
Azert fog le penzt h elkuldte ezt az smst surgosen irjatok pls ideg vagyok:(

Te az SMS fogadásáért nem fizetsz senkinek, csak a küldésért (jól is nézne ki hogy bárki küld egy sms-t kéretlenül de rajtad hajtják be az árát).
Az első SMS küldéséért várható hogy kiszámlázza az összeget, a fogadottért nem. Elvileg a lemondó üzenet/hívás sem díjköteles.
Legközelebb érdemes egy szolgáltatás részleteiről tájékozódni, mielőtt úgy kezded el használni hogy fogalmad sincs mivel jár. Ettől van sokkal rosszabb is mikor hetente 2000 forintért küldik a hülyeséget amit automatikusan levon amíg le nem mondod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!