Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Bongo fog le penzt ezert?

Bongo fog le penzt ezert?

Figyelt kérdés

Sziasztok egyik youtubertol lattam h ir ennek a fszsagnak es en is kiprobaltam aztan irta h szertned megtudni a parod akivel osszeilletek va mi akkor kuld a love szot elkuldtem de teloszamot hozott ki azt inkabb meg nem hivtam ne h vmi emeltdijas szar legyen de azota naponta ezt az uzenetet kuldi:IngyenSMS: Huha tudtad hogy kiszemelted mar csak egy dologra var mielott osszejonne veled? Kuldd SZERELEM es kiderul mi az! Stop? Hivd 0614554695. 508Ft/SMS.

Azert fog le penzt h elkuldte ezt az smst surgosen irjatok pls ideg vagyok:(

2017. okt. 19. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Te az SMS fogadásáért nem fizetsz senkinek, csak a küldésért (jól is nézne ki hogy bárki küld egy sms-t kéretlenül de rajtad hajtják be az árát).

Az első SMS küldéséért várható hogy kiszámlázza az összeget, a fogadottért nem. Elvileg a lemondó üzenet/hívás sem díjköteles.

Legközelebb érdemes egy szolgáltatás részleteiről tájékozódni, mielőtt úgy kezded el használni hogy fogalmad sincs mivel jár. Ettől van sokkal rosszabb is mikor hetente 2000 forintért küldik a hülyeséget amit automatikusan levon amíg le nem mondod.

2017. okt. 19. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi a francnak dőltök be ennek a sok marhaságnak? Komolyan úgy gondoltad hogy ez egy komoly szolgáltatás? Mégis mi alapján mondaná meg hogy kivel illetek össze?
2017. okt. 19. 21:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Utolso en sem doltem be tudtam h nem talalja meg a tokeletes parom csak egy kis kivancsisag volt benne h mit ir ki
2017. okt. 19. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!