Mi a tapasztalatotok az MV AGUSTA motorokról?
Főleg az érdekelne mennyire megbízható és mennyire bírja a gyűrődést...
(csak az írjon akinek tényleg volt/van is)
Kegyetlen jó motorok, elég drága, kevés van belőle, nem nagyon ismerik idehaza. Személyszerint nekem nem volt, de elég sokat mentem vele, ismerősnek volt, elég sokat hoztam be lábán az országba, meg vittem kelet-európába megrendelésre. Nem volt rá panasz, én sem tapasztaltam.
Az MV Agusta, Ducati, Bimota, Aprilia, Cagiva nem az átlag embert célozzák meg, jóval drágább áron, mint amit tudnak. Én is csak olasz motort veszek magamnak. Az olasz motor egy életérzés, egy stílus, egy külön világ... nem igazán tud többet, sőt, nem tud többet, mint egy Yamaha R1, Kawa Ninja vagy CBR, de mégis egy teljesen más világ, messze kiválik a tömegmotorok közül.
Nekem most pl van egy Bimota V-due 500-as motorom, vérbeli kétütemű, nem sokan ismerik, lehet Te sem, de akárhova megyek vele, mindenhol megcsodálják, mellette van egy Ducati 848-am, előtte RSV4 Factory-m volt, tavasszal jön a Bimota DB8, viszont a Ducati-t megtartom, feleségemnek tökéletes lesz. Nem vagyok nagyképű, nem is ezért vannak ilyen motorjaim, egyszerűen ez egy életérzés, meg egy olasz motornak lelke van, és én ezt érzem.
Kérdésedre a válasz, maximálisan megbízható és bírja a strapát, de nem olcsó fenntartani.
Hát igen. Én is úgy hallottam, hogy az olasz motorok fenntartása nagyon drága. Sajnos nagyon kinéztem magamnak még a régebbi 750-est ami még most is pokoli erős. Meg tényleg volt egy két év mikor a ducati kiadott egy egy motort ami mindent vert. Pl a Desmosedici RR. De ettől függetlenül a japán motorokat jobban szeretem. Bár ez szerintem amiatt alakul ki az emberben, hogy ki mit vezetett eddig.
Nagyon töprengek rajta, hogy megvegyem e mertdrága + fenntartás...
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!