A Burningman fesztiválnak mi a lényege?
Figyelt kérdés
Ahogy én nézem a képeket és videókat Mad max világi életre tudom hasonlítani.2017. okt. 10. 22:39
1/2 anonim válasza:
Google-ön megtalálod egyből, így hosszú lenne leírni, honnét jött a BURNING MAN. Nálam bakancslistás, ígérem, ha eljutok, visszatérek összefoglalni neked, de addig tényleg nem lehet jobban a Wikipédiánál. :) De hogy ne pontozz le, megsúgom: "az egy törzshöz tartozás". ;)
2/2 anonim válasza:
Hát nagyobb két fajta video és kép tipús lehet talalálni az egész burning man-ről az egyik a magukat nagyművésznek tartót de meg nem értet kortát "művészek" alkotásai amik minden fajta fém és egyébb hulladékok összeragsztásából és öszegesztéseiből álló alkotások a másik pedig különböző alúl öltözöt magukat mutógató nők és férfiak. Ez alapján szerintem az egész arról szól hogy egyrész van ott náhány önjelelőt kortárs"művész" aki magát egy megnem értet művész zseninek gondolja és egy fajta exhibicionilata-hioszer-hippi személyek akkik szerintem a drog és alkohol fogasztás és különböző szex kalandokon kivűl más nem csinálnak, vagyis röviden összefoglalvó a burning man lényeg kortárs"művészet"+ alkohol + drogok + alúl öltözött nők és férfiak + szex kalandok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!