Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi történt Zsozeatyával és...

Mi történt Zsozeatyával és asszonyával?

Figyelt kérdés
Egyik streamben hallottam hogy már rég nem vannak együtt,és erről volt már beszélgetés.Pontosan mi történt Nyuszival? Vagy melyik streamjében beszélt róla? Előre ks köszi a válaszokat

2017. okt. 8. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Az ilyen nyomorékok mellett egy tisztességes nő sem marad meg hosszú távon.
2017. okt. 9. 09:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Figyelj pont hogy nem érdekel a véleményed róla,amúgy sem azt kérdeztem :) Nyugodtan arrébb szökkenhetsz :D Biztos nagyon ismered akkor :)
2017. okt. 9. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
13%
Igazad van. A "nyomorék" talán tényleg kicsit erős volt. Nem szabadott volna a szellemi és testi fogyatékkal élőket, ehhez a semmirekellőhöz hasonlítanom. Legközelebb jobban figyelek, milyen kifejezéseket használok. Utólag is elnézést kérek.
2017. okt. 9. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Engem is érdekelne mi történt velük, de mostanság nem jut időm nézni a videóit. Ha esetleg azóta kedves kérdező tudsz valamit, légyszi írd le ide.
2017. okt. 12. 14:43
 5/5 vivi63 válasza:
69%
Már többször mondta igen, hogy vége a kapcsolatuknak , de nem mondott konkrét indokot egyik vidibe se csak hogy szétmentek és vége és ne intimkedjetek :D
2017. nov. 18. 14:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!