Emlékeztek erre a mesére?
Figyelt kérdés
90-es évek végén, talán 2000 körül ment az RTL klubon (szerintem),különböző színű űrlényekről szólt,akik a Földre jöttek lakni.Az egyik emlékszem magas volt, narancssárga színű,és buta.Talán valami földalatti helyen laktak, csatornában vagy valami...
Nem tudjátok esetleg mi volt a címe?
2010. máj. 27. 21:47
3/11 A kérdező kommentje:
isten ments!!!!! O.o
ez egy rajzfilm volt
2010. máj. 27. 21:58
4/11 A kérdező kommentje:
amúgy tényleg illik rá a leírás :D:D
2010. máj. 27. 21:59
5/11 anonim válasza:
Volt egy ilyen agnolkönyv is gyerekeknek. Én szerintem ebből tanultam - bár jóval korábban.
Húúú, megpróbálok utánanézni...
6/11 anonim válasza:
Talán a Jajj a szörnyek?
7/11 anonim válasza:
Nézd csak:
Nem ebből készült esetleg? Bár én csak a könyvet ismerem (2000-ben már nemigen néztem meséket...)
8/11 A kérdező kommentje:
nem :( de erre is illik a leírás :D
ez azt hiszem az rtl klubon ment szombat reggel
2010. máj. 27. 22:13
9/11 A kérdező kommentje:
22:13!
köszi,hogy utánanéztél,de sajnos ez sem az :(
2010. máj. 27. 22:14
10/11 anonim válasza:
jajj én is a teletabira gondoltam :D abba az angolkönyvbe meg egy Trig nevű izé van, aki a Triglon bolygóról jött, és meg akar angolul tanulni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!