Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lanybucsum lesz penteken, es...

Lanybucsum lesz penteken, es szeretnek en is valami vicces feladatot adni a baratnoimnek, cserebe amit en kapok. Valami otlet? Egy szorakozohelyen lesz (vagyis ugy tudom, mert ugye meglepi stb. )

Figyelt kérdés

2017. szept. 24. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Pólóra aláírásokat és telefonszámokat gyűjteni kizárólag fiúktól!

Petrezselyem árulása különféle szórakozó helyeken. (Valóban el kell adnia és pénzt kell kapnia érte!)

Szerelmeslevél írása oda nem illő szavak felhasználásával (pl: mészárszék, szalmakalap, szűzérme, slusszkulcs stb.).

Fiúkat toborozni csoportképre. (Lehetőleg 10 fölötti létszámban.)

Jókívánságokat gyűjteni egy füzetbe az utcán, vagy szórakozóhelyen.

Sötétben kell felöltöznie, kisminkelnie magát, majd úgy az utcára menni.

Fel kell hívnia a telefonkönyvből egy olyan nevű férfit, mint a vőlegénye, közölnie kell vele férjhezmeneteli szándékát. Ezután tanácsot kell kérni tőle, hogy miben rejlik a jó házasság titka.

Címke kivágása fiúk nadrágjából, pólójából stb. az utcán.

Hívjon fel valakit a telefonkönyvből, aki azonos keresztnevű, mint a vőlegénye, és mondasson el vele egy szerelmes verset magának.

Kérdezzen meg járókelőket az utcán, szerintük mivel tehetné leendő férjét boldoggá? (Esetleg kamerával rögzítheti valaki a jelenetet.)

Osztogasson szórólapokat vicces felirattal, pl: "Segítség, jövő héten férjhez megyek!"

Bekötött szemmel ismerjen fel különböző fűszereket.

Héliummal töltött lufiból kortyoljon, és úgy énekelje el kedvenc slágerét.

Kösse meg egy idegen férfi nyakkendőjét az utcán.

Az ara pólóját ragasszátok tele piros szívekkel. Ezeket a szíveket adja el jóképű fiúknak.

Vicces kérdésekre válaszoljon, előre megadott szavakkal, pl: "Miért nem főztem vacsorát?" "Miért nem hoztam el a gyereket az óvodából?" "Miért vettem egy újabb ruhát?"

Tejszínhabos banánevés kéz nélkül.

Uborka öltöztetése óvszerbe.

Puzzle összerakás időre (leendő férj egyik fényképével).

Bekötött szemmel, egy tálban lévő tárgyak tapintás alapján való beazonosítása (banán, uborka,

2017. szept. 24. 15:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Aaaaa..en ezt ertem,de en szeretnek adni feladatot a lanybucsumat unneplo baratnoimnek. Szoval en (a menyasszony) szeretnem megviccelni oket :)
2017. szept. 24. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Tegyék meg ezt ők! Fiúkat toborozni csoportképre. (Lehetőleg 10 fölötti létszámban.)

Jókívánságokat gyűjteni egy füzetbe az utcán, vagy szórakozóhelyen.

2017. szept. 24. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!