Fórumos szerepjátékosok, tudnátok ajánlani nekem szerepjátékot?
Figyelt kérdés
Még sosem szerepjátékoztam, el szeretném most kezdeni. Olyan kéne, ahol nem zavarja a többi játékost, hogy kezdő vagyok. Nem tudom, hogy mennyi időközönként kell reagokat írni, de naponta többször nincs időm rá.
Valami fantasy-t keresnék és ahol főleg lány játékosok vannak (tudom, ez fura szempont).
A másik, ez lehet nem olyan érthető: Olyasminek örülnék, ahol a játékosok rajzolnak. Mármint például Deviantarton látom egy-egy művésznél, hogy a szerepjátékuk történetéről készítenek rajzokat meg a másik karakteréről, ilyesmi. A karakterlapnál is nem internetről előbányászott képek vannak, hanem a saját rajzuk a karakterükről. Tehát olyan közösség, akik néha illusztrálják a történetet és kölcsönösen lerajzolják egymás karakterét.
2017. szept. 21. 23:17
1/1 anonim válasza:
Szia én is kezdő vagyok, én szerepeznék veled szívesen. Messengeren szoktam altalaban, irj priviben ha erdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!