Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mik ezek a mapper csatornák?

Mik ezek a mapper csatornák?

Figyelt kérdés

Sok utàlkozik és ilyen alternatîv jővős videókat csinàlnak.

Valaki aki ilyen csatornát vezet vagy tudja mi ez a típus az leírja kérlek mi a lényege?

2017. szept. 10. 11:53
 1/10 anonim válasza:
Hogy érted h utálkoznak ? Am említs meg 1-2 ilyen csatit,
2017. okt. 12. 20:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Írd be hogy fuck hungayry azt bejönnek
2017. okt. 23. 15:23
 3/10 anonim válasza:
Szia! Én is vezettem ilyet amíg nem jelentettek! Kockázatos dolog, nem utálkozunk, ez egyfajta véleménykifejtés. Van néha vita 2 ország mapper communityje között de jól megférünk, békésen. :)
2017. okt. 28. 20:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Ok de amúgy ez a dolog miről szól ha nem vita? Mert emgem nagyon érdekel a földrajz 😀
2017. nov. 5. 15:40
 5/10 anonim válasza:

"Írd be azt hogy Fuck Hungayry azt bejönnek"

Te szerintem a Turkey Hungary Albania Must Be Destroyed csatornára gondolsz (ami nem mapper, hanem szimplán utálkozó, undorító csatorna)

Mapper csatornák: Romanian Mapping, Japanese Mapping, Hungarian Porductions, Bálint Mapper, Hy Mapper, Tybor Channel

2017. nov. 12. 15:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Ok. Ezt mem tudtam. Valóban az a csatorna undorító. Van egy videóm róla
2017. nov. 12. 16:33
 7/10 anonim válasza:

Na, mi a véleményed a magyar mapperekről ?

Amúgy én is vezettem egy ilyen csatit, David Mapping volt a nevem, 55 subom volt, amíg fel nem törtek :(

2017. nov. 13. 17:44
 8/10 A kérdező kommentje:

Egész jó ez a dolog! Engem mindig is érdekelt a földrajz.

Csak régebben azt hittem csak utálkozásról szól meg ön dicséretről de nem.

Hátha talán csinálok még egy csatit ami mapper.

Itt egy videóm amit készítettem egy nagyon utálkozó román mapper csatornáról. De ne menjen senki se bele a komment háborúba mert hülyeség.

[link]

2017. nov. 19. 14:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Én ezt nem fogom
2017. dec. 16. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:
En elore gyrtok videokat. Majd utana rakom fel. Amugy meg ne haragudjon senki de a mapperek nagyja iszonyat hanyag. Pl annyit se csinalnak ,hogy bearnyekoljak a countryballokat. Msr aki azzal csinalja... En azzal fogom. Olyanokat csinalnak pl MO: romania add vissza erdelyt. RO nem! MO akkor haboru. Es MO legyozi ROmániat. Figyelembe se veszik a hadseregeket. Csak ugy megy a haboru azt kesz. Az osszes video csak haboru haboru hatan semmi beszéd , ertelem csak agyatlan haboru. Hulye orszaghatarokkal es nevekkel. Tisztelet a kivetelnek. Japenese mapper az egyetlen akit tisztelek es szeretek ő mindenre odafigyel es igenyes videoiat keszit
2017. dec. 29. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!