Mi köt le téged? Mit szeretsz csinálni, mi az ami kikapcsol, örömet okoz neked, feltölt?
Szeretek olvasni, minden regenyt ami a multba visszavisz, olyan mint egy idoutazas. Dumas, Bronte, Stendhal, Balzac de magyar irok is megteszik.
Mellette nagyon szeretek rajzolgatni, es kerteszkedni is.
Nem veletelnul mondta Cicero: "Ha kerted es konyvtarad van, akkor mar mindened megvan amire szukseged van."
Ezen felul nagyon szeretem a termeszetet, imadok kint lenni a szabadban, a termeszetben. Erdo, mezo, tengerpart, barmi ahol a tiszta termeszet vesz korul abszolute feltolt.
Neha sportolok, jogazok, uszok, de kondizni is szoktam otthon.
Mint latod eleg szeles a skala, unatkozni soha nem szoktam.
Animét nézni. Ha találok egy olyant, ami az én ízlésemre van szabva, akkor engem nem is látnak itthon, a házban a többiek! :D
Mangákat szoktam olvasni, illetve fanficiket. Ez utóbbi jobban kikapcsol, szintén beleragadok a székembe, ha a kedvencemtől olvashatok.
DIY dolgokat készítek, a tempóm miatt egy kisebb dolog elkészítése is fél napot vesz igénybe. De szeretem nagyon, leköti a figyelmemet, gondolataimat.
Ha már DIY... DIY videóktól hemzseg a Youtube, ott pedig úszok az ilyen tartalmak között. Órákig tudnám bámulni ezeket, ahogy a főzős/sütős videókat, illetve az olyanokat, amiben egy-egy ember kipróbál gyerekjátékokat. Tudom, nagyon gáz, de megmozgatja a fantáziámat, és eléggé leköt.
Szeretek főzni. Ezt még tanulom, de ez az a dolog, amiben a legőszintébben jól érzem magam. A kudarcaimat sem kudarcként élem meg, minden elrontott ételen, vagy lépésen képes vagyok jót nevetni. :D
A leglegleglegkedvesebb dolog pedig a rajzolás volt számomra, de ezt félretettem. Nagyon elment tőle a kedvem. Önbizalomhiányos vagyok, emellett maximalista, és a legrébbi hobbim felett tört pálcát ez a két tulajdonságom... Pedig nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!