Fesztiválra mi az amit még engednek bevinni, és mi az amit már nem?
Figyelt kérdés
Konkrétan strand fesztre gondolok. Nem voltam még fesztiválozni, mennyire nézik át a táskát, minden zsebet átkutatnak?
Lezárt vizes palack pl mehet? Vagy naptej? vagy Pringles-es doboz? És ha igen, ezekbe bele is néznek?:'D
Úgyis tudja mindenki mire vagyok kíváncsi:'D
2017. aug. 21. 11:51
1/4 anonim válasza:
Eléggé. Nekem még a lefóliázott tusfürdőmet is felbontatták, a ruháimat is kipakolták, átnézték a táskámat is. Innivalót és ennivalót nem lehetett bevinni még a fél literes vizet is elvették.
2/4 A kérdező kommentje:
napasztmek xd
ruha alá is benéznek?
2017. aug. 21. 13:06
3/4 anonim válasza:
Nem néznek alá de áttapogatnak alaposan. Én lány vagyok, és nekem hívtak női személyzetet. Egyedül a lábam közé nem nyúltak csak be.
4/4 A kérdező kommentje:
hát az ciki akkor marad az hogy elássuk a piát:'D
2017. aug. 21. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!