Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha elfog titeket a "Born to...

Ha elfog titeket a "Born to be wild" életérzés, akkor mit csináltok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem nem szokott ilyen érzés elfogni soha. 19/L :-)
2010. máj. 24. 22:45
 2/7 anonim válasza:
100%
kicsit depizünk hogy miért van ez igy és miért nem úgy és utána megnyugszunk:D
2010. máj. 24. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
az milyen?:'D
2010. máj. 24. 23:00
 4/7 anonim válasza:
100%
Hát én arra gondolok.. h néha elfog minket egy olyan érzés, hogy miért kell munkába menni miért kell felkelni és miért kell ezt tenni miért kell azt.. milyen jó lenne ha sok pénzem lenne és az egész élet egy szórakozás lenne és nem kellene felkelni szabad lenne a hétvégém az lenne a szórakozásom, hogy a tengerparton töltöm a napot, este bulizni megyek miután megvásároltam a kis csini rucit magamnak..:D a kis tengerparti vityillómban éldegélnék amúgy ammiiinek van egy óriási terasza, és mikor felkelek egyből a tengert látom:D :P aztán hupsz felébredek:D
2010. máj. 24. 23:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, amikor érzed, hogy szükséged van 1 hétre távol minden kötöttségtől/kötelességtől, mobiltelefontól, irodától, számítógéptől, autótól, családtól, viszont haverokkal, úgy, hogy semmi nincs megtervezve, csak elindultok és jól érzitek magatokat és buli,sör,csajok,...
2010. máj. 24. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Kinézek az ablakon és akkor elmúlik...
2010. máj. 25. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:
benyomok egy kis hendrixet nagy hangerőn.
2010. máj. 25. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!