Melyik animének van a legtöbb rajongója?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 19:53
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, közben találtam egy oldalt. Az általatok említett animék a következő számot viselik:
1. Death Note
2. Naruto
3. Code Geass
4. Bleach
7. Inu Yasha
8. One Piece
11. Dragon Ball
13. Dragon Ball Z
18. Pokemon
26. Sailor Moon
28. Yu-Gi-Oh!
48. Neon Genesis Evangelion
De ha érdekel titeket is a teljes lista, íme.
Csak kíváncsi voltam, a magyarok szerint a világon mi a legnépszerűbb
2010. máj. 24. 21:45
12/17 Thurston válasza:
Ez az oldal kábé annyit jelent, hogy jelen pillanatban mik a divatosabb animék... Kábé mintha az alapján ítéléd meg, hogy mik a legkedveltebb zenék, hogy a Viva toplistáját nézed meg, figyelmen kívül hagyva az össze múltbéli eladási statisztikát, meg díjazást.
13/17 A kérdező kommentje:
Oké, mert én például rühellem a Death Note animét, de ha megnézed, mi fogy jól animeconon, akkor megint csak a divatos dolgok jöhetnek szóba. Hiába árulnak Sailor Moon mangát meg kulcstartót (árulnak, mert vettem), a többség arra fog tapadni, amit amúgy is sokan ismernek. De lehet, hogy öt év múlva már más lesz az első helyen.
2010. máj. 24. 21:51
14/17 anonim válasza:
az elsőszériás animék amiket vetített az animax 2004-ben.
az utánna jövők (2007+) nagyon gagyik, egykét kivétellel.
15/17 anonim válasza:
Ha már ilyen felmérésekkel jön valaki, akkor érdemesebb lenne az IMDb-t használni, ami ugyebár a leghitelesebb, legnépszerűbb oldal ilyen szempontból. Ebből kifolyólagn em csak az aktuális trendre támaszkodik, mint mondjuk a krédező által linkelt site. A Neon Genesis Evangelion 9.0 ponton áll az IMDb-n összegyűlt szavazatok alapján, ami enyén szólva is félelmetes (aki ismeri az IMDb-t, az ezzel nyilván tisztában van), a Death Note például ezzel szemben 7.7 ponton áll, ami már durván számottevő különbség ennyi szavazó esetében.
16/17 A kérdező kommentje:
Kösz, majd rákeresek. Amúgy én se nagyon akartam hinni a szememnek, elvégre a "desznót" nem olyan régi, hogy überelhetné a nagy címeket.
2010. máj. 25. 06:48
17/17 anonim válasza:
Változó, de nemrég még Japánban nagyon a Naruto és Bleach körül járak az újságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!