Melyik tv csatornát érdemes nézni ahol jó filmek vannak?
Figyelt kérdés
annyi filmes csatorna van már. Melyiken vannak jó horror filmek is.
Soroljatok fel jó párat.
2017. aug. 13. 10:36
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdemes tv-t nézni.
2/10 A kérdező kommentje:
Paramont (nem tudom jól írtam e), Mozi +, Film +, Super tv 2, Hbo, Viasat 3, Stb. Csatornák se éri meg nézni.
hogyhogy, nem érdemes nézni filmes tv csatornákat?
2017. aug. 13. 11:07
3/10 anonim válasza:
Talán a HBO-t megéri, de a tartalomszolgáltatás jövője (lassan már jelene) a Streaming. Netflix, HBO Go, Hulu, Amazon Prime, Crunchyroll stb. Azt nézel, amit akarsz, akkor, amikor aráérsz és kevesebb vagy semennyi reklámmal. Minden másra ott a Youtube.
4/10 A kérdező kommentje:
Mikkor szünnek meg az összes tv csatornák?
Nem tudom miért kell ennyi filmes csatorna, én azokat ami megy a tvben horror filmek mind láttam és meg is vannak torrent oldalról.
2017. aug. 13. 11:20
5/10 anonim válasza:
Valószínűleg sokára. Az idősebbek részéről még van igény a TV-re, így még jó pár évtized benne van a médiumban. Viszont szerintem ahogy az idősebb generációk kikopnak, majd a TV jelentősége is csökken.
6/10 A kérdező kommentje:
Tv Go is jó?
2017. aug. 13. 11:50
7/10 anonim válasza:
Amikor utoljára néztem, az a TV műsort engedte nézni PC-n vagy telefonon/tableten tokkal-vonóval (reklámblokkok, kötött műsorrend), kivéve például élő sportközvetítések. Szóval gyakorlatilag akkor még semmiben nem különbözött a TV-től. Így én elég redundánsnak éreztem. Hogy azóta gatyába rázták-e, nem tudom.
8/10 A kérdező kommentje:
Tv Go-n is lehet nézni filmet amik tvben nincsenek.
2017. aug. 13. 12:37
9/10 A kérdező kommentje:
Néztem a YouTubon videót a Tv Go-ról, hát nem jön be. Akkorok filmet kölcsönözni még az is pénzbe kerül.
2017. aug. 13. 14:09
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. aug. 13. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!