Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen feladatok vannak...

Milyen feladatok vannak gólyatáborokban/szecskaavatón? SOS

Figyelt kérdés

#gólyatábor szecskaavató szivatás
2017. aug. 4. 19:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát..nekem 7.ben volt (mivel 6 osztályos gimibe jártam) 9 éve..azóta nem tudom mi változott, meg gondolom iskola válogatja, de nekem fiúként egy hétig nőnek öltözve kellett a suliban lennem, kisminkelve, szoknya melltartó feszülős top fülbevaló stb..én így is mentem haza a buszon :DD meg vödörben kellett táska helyett vinnünk a könyveinket, meg a fiúk ilyen magánakcióba kezdtek, hogy behívtak a wc-be csempét számoltatni meg ráültettek a wc-re és ott kellett kamionoznom, a wc kefe volt a váltó :) én élveztem. aztán amikor letelt az egy hét, akkor kimentünk a városba és ott is voltak különböző feladatok pl út mellett női ruhában stoppoltunk mi fiúk..volt aki hajléktalannak öltözve kéregetett és az nyert aki több aprót gyüjtött..na szóval nálunk ilyenek voltak
2017. aug. 4. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!