Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi is kell hozzá?

Mi is kell hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok Makettezők!

Szeretnék repülő makettet készíteni, és különféle gyártók (vagy) márkát láttam egy-egy repülőgép láttán.

Nos a kérdéseim azok lennének hogy melyik fajtával kezdjem? Pl.: A MIG-29nél Hasegawa, az F/A 22nél és a Rafale M-nél Hobby Boss, a Gripennél Revell, a SU-34nél Italeri, az F-18+ hornetnél pedig Academy a márka. Melyiket csináljam először?

A másik, én "nagyjából" összeválogattam ami szerintem az első makettnél kell legyen: fűrész készlet, csípő a panelvágáshoz, szike készlet, csipesz készlet, makett ragasztó, finom reszelő készlet.

Van olyasmi ami kelleni fog az első makettnél és nincs a listán?

Előre is köszönöm a válaszokat és tanácsokat!

#makett #szórakozás #repülőgép makettek
2017. aug. 3. 09:45
 1/2 anonim válasza:

Szevasz

Én most így 3db makett után azt mondom neked hogy kell hozzá Csipeszkészlet, egy csípőfogó amivel kivágod a keretből az alkatrészeket, egy reszelő(vagy készlet), csiszoló papír, egy szike, ragasztó meg persze festékékek :)

Meg majd hogyha komolyabban szeretnél vele foglalkozni akkor vehetsz egy festékszoró pisztolyt is meg midenféle koszoló eszközöket(por, rozsda, stb...)

2018. jan. 3. 15:00
 2/2 anonim válasza:

Meg még egy kis segitség

[link]

2018. jan. 3. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!