Van itt olyan író, aki nem fantasyt ír?
Figyelt kérdés
Csak akkor válaszolj, ha írsz, de nem fantasyt, hanem mást, és írd le, hogy milyen más kategóriában alkotsz.2017. júl. 31. 11:56
1/3 anonim válasza:
Nem CSAK fantasyt írok, az számít? Most egy Jane Austen-féle lányregény és krimi egyvelegén dolgozom, de írtam már thrillert, sci-fit és a Candide olvasása után egy hozzá nagyon hasonló, talán kicsit reálisabb történetet is írtam, bár az enyém nem volt tézis regény. :D
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, az is számít, ha nem csak fantasyt írsz. Köszönöm a választ, jöhetnek még. :-)
2017. aug. 1. 11:42
3/3 A kérdező kommentje:
Hát, több válaszban reménykedtem... :/
Amúgy nem csodálom, hogy mostanában kvázi az összes hobbiíró a fantasyt létesíti előnyben. Érdekes, hogy a "magyar nagyok" (Mikszáth, Móricz és társaik) mind a realista regényeikkel lettek híresek (tudtommal egyikük sem írt fantasyt). Mondjuk a fantasy felvirágozását az angol Tolkiennek köszönhetjük. Úgy gondolom, nélküle a kategória nem lett volna olyan, amilyen.
2017. szept. 5. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!