Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha anyukám nem...

Mit tegyek ha anyukám nem enged el a barátom és az unokatestvéremel? Sátorozni bövebb lent

Figyelt kérdés
Na szóval a barátomnál lenne egy sátoros ottalvos buli de meg kérdeztem kb 1 perce és azt mondta biztos hogy nem mert az M nem normális megverne de amikor nem is verne meg az anyám egy hipohonder mert ha veszek egy topjoyt akkor azt mondja mérgező kérlek segitsetek :(( 11/f

2017. júl. 30. 19:10
 1/2 anonim válasza:

Anyám is hipohonder VOLT mert hogy ő védi a kicsi fiát.

Volt egy óriási veszekedés és a képébe ordítottam: hogy inkább döglök meg mind ,hogy így keljen élnem( 14 voltam)

És leléptem (nyár volt, és apámhoz mentem) egy hét múlva mondta, hogy gyere haza beszéljük meg! Már én is lenyugodtam és belegyeztem. Otthon elmondta hogy mostantól meg akar változni... stb. Egy év telt el és már minden rendben. Sok sikert dilinyós anyukáddal. Nekem sikerült neked is fog!

HAJRÁ!

2017. júl. 30. 19:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem én de ha le űlök beszélni vele akkor meg szobafogságot kapok elszőkni nem merek mert nincs kihez menjek + ha megtalálnának akkor bezárnának a kamrába :(
2017. júl. 30. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!