Mondanátok véleményt a blogomról? Az építő jellegű negatív kritákat is szívesen fogadom.
A dolog még gyerekcipőben jár. Nem sok bejegyzés talaálható az oldalon, és sajnos egy időre, egyéb elfoglaltságok miatt nem tudtam rendszeresen frissíteni. De most, hogy már több a szabadidőm, újra bele vágtam.
Szeretnélek titeket megkérdezni, hogy szerintetek van e értelme folytatni.
Az 1.rész elolvastam, semmi belszólásom nincs.
Egyébként én a Google+hoz kapcsolt Bloggert szokram használni. Nem mondom hogy állj rá át, de minden képp nézd meg, mert én negítvat még nem tapsztaltam feléje.
Egyelőre szintén csak az első részt olvastam el, ami alapján nekem kifejezetten szimpatikus. A blog kinézete igényes (nem egy undorító, giccses, csillogó gifekkel telehányt ótvar okádék, de nem is túl minimalista), a tartalom szintén. Ha nagyon bele akarok kötni, a következő két apróságot említhetem meg:
"A nap már kezdett hanyatlóban lenni" --> ez így nekem rettentő furán hangzik
"különböztek az embereknél" --> inkább az emberektől
Ezek viszont tényleg lényegtelen dolgok. Összességében tehát gratulálok, valószínűleg később is olvasni fogom a blogot, ha folytatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!