Tény van stresstzoldó hatása a Fidget Cube-oknak? (Stressz oldó kocka)
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy például az illető nagyon stresszel a randikon. Segít-e neki oldani a feszültséget ha ezt a kockát birizgálja közben?2017. júl. 26. 08:42
1/8 anonim válasza:
Én pl olyan vagyok, hogy _muszáj_ valamit birizgálnom. Nem vagyok hiperaktív meg semmi, de ha nincs a kezemben valami, akkor frusztrál. Páromat őrületbe kergetem vele. :)
Ezek a vackok erre a fajta stresszoldásra alkalmasak.
2/8 anonim válasza:
Mi az a Fidget Cube,egy új divat? A Fidget Spinner nem elég?
3/8 anonim válasza:
Nem új dolog már, csak gondolom most azt is felkapták a spinnerek kapcsán. Lényegében irodai kütyü, arra jó, hogy ne a tolladat pattogtasd, van rajta kapcsoló, pattogtató, golyócska, simicske, ilyen mindenféle bizgentyű, amit birizgálni lehet.
Valami ilyesmi:
4/8 anonim válasza:
Akin valóban segít azon bármilyen dolog segítene ami leköti a figyelmét. Az hogy direkt ilyen szlogennel árulják ezeket a termékeket, csak marketingfogás és egy hívószó amivel növelni lehet az érdeklődést. Aki nem fogékony az ilyen dolgokra azon ez sem fog segíteni, csak megvett egy műanyag hülyeséget több ezer forintért. Itt nem csodaszerekről van szó, csak egy trendről amit addig próbálnak kihasználni amíg le nem cseng. A fidget spinnerben sincs 1-2 hónapos szenzációnál több, talán már ki is futott azoknál akik csak divatból vették meg.
5/8 A kérdező kommentje:
A másodiknak szól! Nekem nem tetszik az ötlet, hogy egy középen megfogható pörgő izé. Nekem a birizgálható gombos kocka jobban bejön
2017. júl. 26. 11:03
6/8 A kérdező kommentje:
A negyediknek, márt keringett egy hír(kamu vagy nem), hogy valakinek beleszorult az újja az egyik lyukba
2017. júl. 26. 11:05
7/8 A kérdező kommentje:
Átlag ember vagyok nincsn semmilyen betegségem, csak annyi hogy randik elött mindig szét stresszelem magam, és gondoltam ha veszek egy ilyen ezközt akkor kicsit könnyítene a dolgon
2017. júl. 26. 11:08
8/8 anonim válasza:
Randi előtti stresszen szerintem nem segít, inkább arra jó, mint a linken az ajánló videó, jár a lábad, kattog a toll, pöckölöd az asztalt. Szóval a pótcselekvéseket oldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!